Sunday , July 21 2024

Un sofer baut a intrat cu masina intr-o autoutilitara

Miercuri dup amiaz\, pe  la ora 15.35, Poli]ia Municipiului Suceava a fost sesizat\ cu privire la faptul c\ pe bulevardul Corneliu Coposu din localitate avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale [i unul din cei doi conduc\tori auto se afl\ sub influența b\uturilor alcoolice.
Cu ocazia deplas\rii la fa]a locului s-a stabilit c\ Sorin A. de 46 ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Obcinilor din Suceava, a efectuat viraj la dreapta pe bulevardul Corneliu Coposu, moment în care a pierdut controlul asupra direc]iei de mers [i a intrat în coliziune cu o autoutilitar\ condus\ de Marin M., care a[tepta s\ ias\ în strada Calea Obcinilor. În urma impactului a rezultat doar avarierea celor dou\ autovehicule.
Cei doi conduc\tori auto au fost testa]i cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pentru Sorin A.  de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, dup\ care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauz\ s-a întocmit dosar penal ce va fi solu]ionat procedural. (O.S.)

Vezi si

Ordin de protecție emis împotriva unui bărbat din Câmpulung care și-a lovit iubita

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.37, polițiștii din Câmpulung Moldovenesc au fost …