Saturday , January 28 2023

Un singur medic de familie din Suceava adminsitrează vaccin anti-covid în cabinetul său

Este vorba despre medicul Elena Draguța Şerban. La nivelul județului sunt doar două centre de vaccinare anti-covid – la Spitalul de Boli Cronice Siret și la Spitalul Orășenesc Gura Humorului.

La nivelul județului nostru a reînceput vaccinarea anti-covid dar se pare că acesta nu poate fi administrat în prea multe locații, din cei peste 200 de medici de familie care au încheiat contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, doar unul și-a manifestat dorința de a-și vaccina pacenții. Este vorba despre medicul de familie Elena Draguța Şerban. ”În municipiul Suceava vaccinul  anti-COVID-19 Cominarty Omicron, poate fi efectuat la CMI Dr. Şerban Elena Drăguța. Vaccinul  Cominarty Omicron  se administrează persoanelor care au minimum trei luni de la ultima doză din schema de vaccinare primară anti-COVID-19”, a informat Direcția de Sănătate Publică.

Cei care doresc să se vaccineze împotriva acestui virus, o pot face și într-unul din cele două centre de vaccinare deschise în județ, și anume la Spitalul de Boli Cronice Siret și la Spitalul Orășenesc Gura Humorului. (C.R.)

Vezi si

Larisa Blanari, noul președinte al Organizației Femeilor Social Democrate Suceava

Vineri, 27 ianuarie,  la Frasin, au avut loc lucrările Conferinței Județene de alegeri a Organizației …