Monday , September 26 2022

Un silvicultor din Vicov, la Jocurile Internaţionale Sportive ale Silvicultorilor de la Umag – Croaţia

Vasile Vlăişan are 45 de ani, iar anul trecut a făcut senzaţie la ediţia precedentă a acestei competiţii, care sa desfăşurat anul trecut la Iaşi

Silvicultorul Vasile Vlăişan de la Ocolul Silvic Falcău, de loc din Vicovu de Jos, va reprezenta Direcţia Silvică Suceava, la Jocurile Internaţionale Sportive ale Silvicultorilor de la Umag – Croaţia, în calitate de campion naţional la tenis de masă al concursurilor organizate de RNP – Romsilva. Competiţia se va desfăşura în intervalul 19-24 iunie a.c., cheltuielile fiind asigurate de Federaţia Sindicatelor Silva, afiliată la Federaţia Internaţională a Lucrătorilor în Construcţii şi Păduri. Organizatorul evenimentului, Sindicatul Silvicultorilor din Croaţia este cel care se va ocupa de buna desfăşurarea a competiţiei, care vizează, pe lângă tenis de masă, concursuri de fotbal, şah şi darts.
“Mă bucur, în calitate de susţinător şi prieten al colegului nostru Vasile Vlăişan, că reprezintă corpul silvic sucevean la acest prestigios concurs sportiv al silvicultorilor. Vasile Vlăişan este un sportiv complex, excelând şi în sportul de echipă – fotbal dar la nivel naţional a strălucit la tenis de masă, fiind campion naţional la ediţia precedentă a Jocurilor internaţionale sportive ale silvicultorilor, care s-a desfăşurat la Iaşi în 2012. In ceea ce ne priveşte, îl vom sprijini în continuare şi mizăm pe o reprezentare excelentă la ediţia din acest an a Jocurilor Internaţionale Sportive ale Silvicultorilor din Croaţia”, a declarat Cezar Straton, liderul Sindicatului Silvicultorul Suceava, primvicepreşedinte al Confederaţiei sindicale Consilva.
Directorul Direcţiei Silvice Suceava, Sorin Ciobanu, a declarat că “o prezenţă la acest nivel a unui silvicultor sucevean într-o competiţie sportivă constituie încă o dovadă că oamenii care şi-au dedicat cariera slujirii pădurii, nu sunt simpli paznici, deţin aptitudini fizice pe care le valorifică uneori în ciuda vârstei şi în acest mod demonstrează calitatea lor”. (Neculai ROSCA)

Vezi si

DSP a primit 31.100 de doze de vaccin antigripal

Medicii de familie din județ se pot prezenta la sediul Direcției de Sănătate Publică pentru …