Sunday , January 29 2023

Un scandalagiu a sărit cu un par la poliţiştii chemaţi de concubina acestuia

Un bărbat din Mălini şi-a bătut concubina şi a fugărit-o de acasă, rămânând singur cu copilul lor în vârstă de un an. Femeia a cerut sprijinul poliţiştilor, însă aceştia au fost nevoiţi să tragă un foc de avertisment pentru a-l potoli pe scandalagiul care a sărit cu un par la ei 

politie

In data de 7 iulie 2015, la ora 13.40, agenţii din cadrul Postului de Poliţie Mălini au primit o plângere din partea Mihaelei I., de 34 de ani, cum că Vasile Cristinaru, de 37 de ani, concubinul ei din satul Pâraie, comuna Mălini, a ameninţat-o atât pe ea cât şi pe fiul lor în vârstă de un an, a lovit-o cu pumnii şi a alungat-o din locuinţă, copilul rămânând singur cu agresorul.
Cum Vasile Cristinaru era cunoscut ca bolnav psihic periculos, la faţa locului s-a deplasat un echipaj format din doi poliţişti, fiind solicitat şi sprijinul altor forţe de poliţie. Din locuinţă se auzea plânsetul unui copil, iar cum poarta casei era deschisă, poliţiştii au intrat în curtea locuinţei, moment în care Vasile Cristinaru a ieşit din casă, fiind înarmat cu un par şi a devenit recalcitrant motiv pentru care unul dintre poliţişti l-a somat să renunţe la par. Deoarece agresorul nu s-a conformat, agentul de poliţie a tras un foc de armă în plan vertical, cu pistoul din dotare. Astfel, scandalagiul s-a potolit, a ieşit din curtea casei, a fost încătuşat şi transportat la Spitalul Municipal Fălticeni. Cristinaru a fost transportat la Spitalul municipal Fălticeni şi ulterior internat la Secţia psihiatrie Burdujeni. (C.Z.)

Vezi si

Amenzi de 10.000 de lei, aplicate unui tânăr de 20 de ani din Mălini prins că transporta ilegal cherestea de 1.100 lei

Vineri dimineață, la Vadu Moldovei, polițiștii au oprit pentru control  o autoutilitară ce transporta material …