Sunday , February 5 2023

Un scandalagiu a fost reținut cu mascații după ce a fost prins beat și fără permis la volan

Un individ de 38 de ani din Fetești – Adâncata, beat și fără permis, a fost reținut de polițiști cu ajutorul mascaților după ce a refuzat să colaboreze cu oamenii legii 

mascati-1

La data de 11 ianuarie 2017, la ora 16.20, un localnic din Fetești – Adâncata a anunțat prin 112 faptul că mai mulți tineri din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice, se deplasează pe drumurile publice cu un autoturism BMW, de culoare neagră, înmatriculat în Bulgaria și provoacă scandal. Polițiștii au stabilit că mașina respectivă era condusă de Ilie-Marius Pușcașu, de 38 de ani, din localitate, un individ cunoscut cu un comportament violent, care nu are permis de conducere, astfel că a fost cerut sprijinul unei patrule din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Adâncata, unui echipaj din cadrul Biroului Rutier, precum și unei grupe SAS. Fiind desfășurate activități de patrulare pe raza satului Fetești, respectiv pe DJ 208T, în jurul orei 21.20, a fost depistat autoturismul BMW înmatriculat în Bulgaria, în apropierea casei ce aparține familiei Pușcașu, condus de Ilie-Marius Pușcașu, care era singur în mașină, mirosea a băuturi alcoolice și se afla într-o stare vădită de ebrietate. Acestuia i s-a cerut să oprească autovehiculul și să scoată cheile din contact, acesta refuzând, astfel că, având în vedere refuzul de a coopera, precum și atitudinea recalcitrantă a șoferului, polițiștii SAS au procedat la scoaterea acestuia din mașină și imobilizarea prin încătușare.

Pușcașu a fost dus la sediul Secției de Poliție Rurală nr.5 Adâncata, unde s-a încercat testarea acestuia de trei ori cu aparatul etilotest, de fiecare dată rezultatul fiind „Eroare”, după care  a fost dus la secția UPU din cadrul Spitalului Ju­dețean Suceava în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, acesta refuzând recoltarea. În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducere a unui vehicul fără a poseda permis de condu­cere” și „refuzul sau sustragerea de la pre­levarea de mostre biologice”. Ieri, Ilie-Marius Pușcașu a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul IPJ Suceava și urma să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de luare a unei măsuri privative de libertate. (D.Z.)

 

Vezi si

CSU Suceava a reluat campionatul cu o înfrângere la limită în fața celor de CSM București

CSU Suceava a reluat campionatul Ligii Naționale la handbal masculin cu o înfrângere la limită, …