Tuesday , December 6 2022

Un sălăjan a intrat cu duba într-o casă din Câmpulung Moldovenesc, producând o pagubă de 50.000 de lei

accident-politie2

Un şofer din Sălaj a pierdut controlul într-o curbă asupra dubei pe care o conducea, intrând într-o casă u în urma impactului a distrus trotuarul, gardul, doi pereţi ai locuinţei, prejudiciul fiind de circa 50.000 de lei

Un şofer din Sălaj a produs un accident rutier în urma căruia a făcut pagube de aproape 50.000 de lei. Miercuri, 15 mai, ora 05.45, Dan Ichim, de 26 ani, din oraşul Jibou, judeţul Sălaj, în timp ce conducea autoutilitară Mercedes Benz, la intersecţia dintre Calea Transilvaniei cu strada Decebal din municipiul Câmpulung Moldovenesc, nu a redus corespunzător viteza deşi carosabilul era umed, a efectuat un viraj la stânga, ocazie cu care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a izbit cu partea dreapta faţă în gardul împrejmuitor şi peretele dinspre strada Decebal al unei case. Din fericire accidentul nu s-a soldat cu victime omeneşti. {oferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
~n urma accidentului a fost distrus trotuarul din pavaj şi borduri de pe strada Decebal pe o lungime de trei metri cu lăţimea de un metru, gardul din lemn şi stâlpi de metal ce împrejmuia casa înalt de 1,2 metri pe o lungime de cinci metri. Pereţii dinspre strada Decebal şi Calea Transilvaniei ai imobilului sunt distruşi atât pe interior cât şi pe exterior pe întreaga înălţime a casei aproximativ patru metri de la colţul locuinţei spre ambele străzi, pagube în valoare de circa 50.000 de lei. De asemenea, s-a produs avarierea unei firide aparţinând E-on Moldova a cărei valoare nu a putut fi evaluată. (Constantin ZUZEAC)

Vezi si

AirConnect iar spune că va zbura vara viitoare de la Suceava la Constanța

AirConnect va zbura vara viitoare de la Constanța la Suceava, Timișoara, Oradea și Cluj-Napoca, a …