Wednesday , June 19 2024

Un puștan de 17 ani din Suceava l-a lovit cu pumnii în față pe administratorul unei săli de jocuri care nu l-a lăsat să joace la păcănele

Marți, 3 ianuarie, la orele 18:29, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin 112 de către B. Florin cu privire la faptul că a fost agresat fizic de către o personană de sex masculin în timp ce se afla în incinta unei săli de jocuri de noroc dintr-un centru comercial din Suceava.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție din cadrul Compartimentului Siguranță Publică și Patrulare, fiind identificat apelantul, B. Florin, administrator al sălii de jocuri  și persoana reclamată, B. N.-Ş.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că marți, în jurul orei 18:20, B.N.Ş, în vârstă de 17 ani, din Suceava a intrat în respectiva sală de jocuri, pentru a juca la aparate. Întrucât  este interzis accesul minorilor în sala de jocuri de noroc, managerul sălii, B. Florin, i-a cerut tânărului să părăsească incinta.

A urmat o discuție în contradictoriu care a degenerat, iar administratorul l-a îmbrâncit pe minor, cu scopul de a-l scoate afară din sală. Ulterior, puștanul l-a lovit cu pumnii în zona feței pe administrator, fiindu-i provocate leziuni fizice la nivelul feței.

Cei doi au fost conduși la sediul Secției de Poliție Burdujeni, unde ambii au depus plângere penală.

Vezi si

Lucrările de asfaltare pe străzile Tipografiei și Leca Morariu vor fi finalizate până pe 15 iulie

Asfaltarea continuă pe mai multe străzi din municipiul Suceava, mai ales că odată cu finalizarea …