Saturday , March 2 2024

Un pustan de 17 ani din Falticeni, suspectat ca a fugit dupa ce a lovit cu o masina furata o femeie si un copil (VIDEO SOCANT)

Iustin Iulian Scutaru a fost arestat la sf=r[itul s\pt\m=nii trecute pentru ca în decurs de c=teva zile a furat trei ma[ini – un Ford din Roman, un BMW [i un Peugeot 307 din F\lticeni Peugeot-ul declarat ca furat a fost înregistrat de camerele de supraveghere din zona Super – Copou din Ia[i lovind în plin pe trecerea de pietoni un c\ru] în care se afla un copil de doi ani [i pe femeia care împingea c\ruciorul [oferul nu a oprit deloc dupa producerea accidentului, poli]i[tii prinz=ndu-l pe Scutaru ulterior, la volanul ma[inii, în jude]ul Neam]

Un t=n\r de 17 ani din F\lticeni este principalul suspect  într-un grav accident petrecut joia trecuta în Ia[i. Iustin Iulian  Scutaru, din F\lticeni, a furat în noaptea de 12/13 octombrie ma[ina Peugeot 307 parcata în fa]a casei de f\lticeneanul Laurian Lali]ei. Cu aceasta, t=n\rul s-a dus la Ia[i unde, în zona Copou,  a lovit în plin, pe trecerea de pietoni,  un c\ru] în care se afla un copil de doi ani, [i pe  bona acestuia. A[a rezulta [i din înregistr\rile camerelor de supraveghere din zona Super – Copou.


Proprietarul Peugeot-ului  a anun]at în diminea]a zilei de 13 octombrie c\  autoturismul ce îl avea parcat pe strada Vasile Ciurea din localitate a  fost furat.  Vineri, poli]i[tii l-au identificat pe Iustin Iulian Scutaru, ca fiind autorul furtului.
S-a stabilit ca s\pt\m=na trecut\, t=n\rul Scutaru a fost autorul a înca doua furturi de automobile, un Ford din Roman – jude]ul Neam], [i a unui BMW din localitatea natal\, F\lticeni. BMW-ul a fost g\sit abandonat în F\lticeni, Fordul a fost g\sit la Horodniceni, avariat.
În sarcina lui  Iustin Iulian Scutaru a mai fost  re]inut faptul ca a f\cut alimentarea la ma[inile furate în mai multe benzin\rii de pe raza jude]ului Suceava, plec=nd înainte sa pl\teasc\. Pentru aceste fapte, t=n\rul a fost re]inut vineri de poli]i[tii f\lticeneni [i a fost prezentat instan]ei cu propunere de arestare sub acuza]ia de furt, judec\torii hot=r=nd ca acesta sa fie arestat pentru 19 zile, fiind minor.
Iustin Iulian Scutaru, principalul suspect în cazul lovirii pe trecerea de pietoni a unui copil de doi ani [i a unei femei
Iustin Iulian Scutaru este unul  dintre suspec]ii principali  în cazul accidentului petrecut joia trecuta pe trecerea de pietoni de la Super Copou din municipiul Ia[i. Accidentul care a fost filmat de camerele de supraveghere din zona releva faptul ca un  autoturism Peugeot 307 a fost cel care a spulberat de pe trecerea de pietoni c\uciorul condus de o femeie. Femeia a  suferit r\ni importante, copilul sc\p=nd din fericire neatins. Poli]i[tii ie[eni îl suspecteaza pe  Iustin Iulian Scutaru de producerea accidentului [i încearca sa stabileasca daca el era cel care se afla la volan în momentul producerii accidentului.
Anchetatorii spun ca nu l-au exclus din cercul de suspec]i nici pe proprietarul ma[inii, f\lticeneanul Laurian Lali]ei. El a reclamat ca ma[ina i-a fost furat\, fapt confirmat [i de pl=ngerea depusa de acesta. Suspiciunile poli]i[tilor în ceea ce îl prive[te se bazeaza pe faptul ca b\rbatul are permisul suspendat.
Ma[ina furata din F\lticeni,  g\sita în trafic în jude]ul Neam]
Accidentul în care este suspectat t=n\rul Scutaru dar [i proprietarul ma[inii declarate ca fiind furata s-a petrecut joia trecut\, în data de 14 octombrie, în jurul orei 18.30 pe bulevardul Carol I, la trecerea de pietoni din dreptul Complexului Super Copou. Femeia în vîrsta de 60 de ani plimba în c\ru] un copil de doi ani [i a vrut sa traverseze dinspre parc înspre Complex. Un autobuz care cobora spre Universitate a oprit sa îi acorde prioritate, însa [oferul autoturismului Peugeot care venea cu viteza pe banda a doua – cea cu linia de tramvai,  nu a mai oprit [i a lovit-o în plin, iar c\ru]ul în care se afla minorul a fost r\sturnat pe [osea. Imediat dupa impact [oferul implicat în accident a plecat de la locul faptei. Din primele investiga]ii ale medicilor ace[tia au transmis la Poli]ia Rutiera ca minorul nu a suferit leziuni grave, în schimb bona a avut nevoie de îngrijiri medicale. Pentru identificarea autoturismului implicat în accident poli]i[tii ie[eni au audiat peste 30 de persoane [i au verificat aproape 70 de autoturisme, care corespundeau descrierilor f\cute de martori.
De re]inut ca ma[ina implicata în accident , furata din F\lticeni, a fost depistata în trafic, în jude]ul Neam]. La volan se afla  Iustin Iulian Scutaru, t=n\rul de 17 ani, foarte agitat.
Anchetatorii vor stabili daca el este autorul accidentului de la Ia[i. În zilele urm\toare,  ofi]erii Poli]iei Rutiere se vor deplasa la Arestul Inspectoratului de Poli]ie Suceava pentru a-l audia pe minor în leg\tura cu accidentul rutier produs în Ia[i. Adolescentul este considerat de poli]i[ti principalul suspect, iar daca vor reu[i sa probeze ca acesta se afla la volan acuza]iile vor fi extinse, pe l=nga cea de furt calificat, [i la cele de v\t\mare corporala din culp\, p\r\sirea locului accidentului [i conducere f\ra permis. (O.S.)

Vezi si

La Zvoriștea se va construi un pod nou, pe DN 29A, pe drumul spre Dorohoi

Peste Siret, la Zvoriștea un pod nou se va construi în locul celui existent actualmente …