Wednesday , October 4 2023

Un pompier sucevean de 28 de ani are nevoie urgentă de sânge după ce s-a intoxicat în timp ce intervenea la un incendiu

Tânărul este în stare gravă, internat la Institutul Fundeni, din București. Starea acestuia de sănătate s-a deteriorat după incendiul de pe data de 23 mai de la Costâna. La acea dată, Răzvan Ionuț Airinei a ajuns la UPU Suceava, împreună cu alți doi colegi, intoxicați. Tânărul pompier ar trebui să se însoare pe data de 18 august

Colegii, prietenii și familia pompierului sucevean Răzvan Ionuț Airinei, în vârstă de 28 de ani, au început o adevărată campanie de donare de sânge, după ce starea de sănătate a acestuia s-a deteriorat și a fost transferat de urgență la Institutul Fundeni, unde este internat în secția de Terapie Intensivă.

„Este nevoie de trombocite și plasmă. Se poate dona la orice centru de transfuzii din țară, dacă se menționează numele lui și se poate dona orice grupă sanguină”, a explicat Patricia Șfabu, logodnica tânărului. Cei doi au stabilit data nunții, care ar trebui să aibă loc pe 18 august.

Reamintim că Răzvan Ionuț Airinei a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava pe data de 23 mai, după ce a ajutat la stingerea unui incendiu în localitatea Costâna. La acea dată, trei pompieri suceveni au avut nevoie de asistență medicală, după ce s-au intoxicat.

Trei pompieri intoxicați în timp ce interveneau la un incendiu în care a murit un bărbat de 72 de ani

Din nefericire, starea de sănătate a lui Răzvan Ionuț s-a agravat și a fost transferat în București. Diagnosticul pe care l-a primit pacientul la spitalul sucevean a fost de intoxicație cu substanță necunoscută, crize comițiale și sindrom confuzional. Se pare că încă nu s-a stabilit dacă este vorba despre o intoxicație cu fum sau dacă ar fi vorba despre o altă substanță, cert este că starea de sănătate a pompierului sucevean este foarte gravă, iar familia se teme pentru viața lui. (Cristina RUȘTI)

Vezi si

Motorina s-a scumpit din nou, prețul se apropie tot mai mult de 8 lei pe litru

Petrom, liderul pieței carburanților, a scumpit marți, 3 octombrie, motorina standard cu 5 bani pe …