Friday , October 7 2022

Un politist, beat cui, a intrat cu masina intr-un stalp, in zona Carrefour

Agentul de siguran]\ public\ Ioan Nai, `n v=rst\ de 42 de ani, avea o alcoolemie, `n urma test\rii cu aparatul etilotest, de 1,22 mg/l alcool pur `n aerul expirat n din fericire, nu a fost nimeni r\nit de pe urma incon[tien]ei poli]istului, accidentul sold=ndu-se doar cu pagube materiale

~nc\ un poli]ist sucevean, beat `n ultimul hal, a fost implicat `ntr-un accident rutier. Lu=nd probabil exemplul colegilor s\i mai `nainta]i `n grad, Luiginio P=nzariu [i Constantin Gagiu, mar]i sear\ a fost r=ndul unui agent de siguran]\ public\ s\-[i fac\ de cap.
Accidentul s-a produs pe data de 10 aprilie `n jurul orei 22.30. Astfel, Poli]ia Municipiului Suceava a fost sesizat\ despre faptul c\ pe strada Calea Unirii, în zona sensului giratoriu Carrefour, un autoturism a fost implicat într-un eveniment rutier, precum [i faptul c\ acesta era condus de o persoan\ aflat\ `ntr-o stare avansat\ de ebrietate.
Poli]i[tii deplasa]i la fa]a locului au avut surprinderea s\-l identifice pe [oferul vinovat `n persoana colegului lor, de la Sec]ia de Poli]ie Burdujeni, agentul de siguran]\ public\ Ioan Nai, `n v=rst\ de 42 de ani, din municipiul Suceava. Pentru c\ poli]istul abia se mai ]inea pe picioare de beat ce era, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezult=nd o alcoolemie de 1,22 mg/l alcool pur `n aerul expirat, dup\ care a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice.
Din c=te se pare, Ioan Nai a pierdut controlul volanului, din cauza st\rii de ebrietate, [i a intrat cu ma[ina `ntr-un st=lp. Din fericire, nimeni nu a fost r\nit, accidentul sold=ndu-se doar cu pagube materiale. Poli]i[tii au demarat o anchet\ `n acest caz [i i-au `ntocmit colegului lor dosar penal pentru s\v=r[irea infrac]iunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, cu o `mbiba]ie alcoolic\ mai mare dec=t limita legal\. (P.B.)

Vezi si

Dezbatere publică privind traseul centurii Gura Humorului

Centura orașului Gura Humorului va face parte din Autostrada Nordului, dar traseul stabilit de firmele …

No comments

  1. Domnule P.B. ce ai semnat articolul de mai sus, gandeste-te ca e saptamana mare, si nu-si mai au rostul apropourire dvs vis a vis de Constantin Gagiu,(acesta nefacand accident). Incercati sa va axati pe fapte reale si nu mai incercati sa scoateti in evidenta fapte ce credeti ca va mareste tirajul la ziar. De aceea cum am mai scris in comentariile trecute, nu mai aplecati urechea la tot felul de ,,oameni de bine ,, din Politie care vor sa-si pastreze anumite posturi pt. care nu au studii. Deoarece sunt pentru dreptate si deasemenea cu credinta de D-zeu, permanent pun cate o lumanare ca dvs. ziaristii si cei ce va influenteaza, sa alegeti binele si sa nu va lasati in latura negativa a lucrurilor. Oricum eu va doresc un Paste Fericit dvs si tuturor colaboratorilor.
    Cu oarecare stima, acelasi.