Friday , September 30 2022

Un nou scandal printre tiganii de la Mironu

Trei indivizi i-au distrus geamurile casei unui localnic din Mironu [i l-au lovit pe acesta `n cap
~n cursul zilei de s=mb\t\, la ora 19.37, agen]ii Postului de Poli]ie Valea Moldovei au fost sesiza]i de c\tre Florin P. despre faptul c\ în satul Mironu s-a iscat un conflict între dou\ familii. La fa]a locului s-au deplasat poli]i[ti din cadrul Forma]iunii ordine public\ rural Gura Humorului [i ai Postului de Poli]ie Valea Moldovei, sprijini]i de o grup\ din cadrul Serviciului de Interven]ie Rapid\, care au aplanat conflictul. ~n urma verific\rilor efectuate au constatat c\ în jurul orei 19.30, Roman T., de 39 ani, Niculae M., de 25 ani [i Gheorghe P., de 22 ani, to]i din satul Mironu, pe fondul unui conflict spontan au p\truns f\r\ drept în curtea locuin]ei lui Radu P., de 42 ani, [i i-au distrus geamurile de la locuin]\, dup\ care l-au lovit pe acesta în zona capului.
Radu P. a refuzat s\ fie transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Pentru preîntâmpinarea altor fapte antisociale, în zon\ au r\mas lucr\tori din cadrul Postului de Poli]ie Valea Moldovei în cooperare cu lucr\tori din cadrul Jandarmeriei Suceava. Cercet\rile sunt continuate pentru s\v=r[irea infrac]iunilor de distrugere, violare de domiciliu [i lovire sau alte violen]e, cauza urmând a fi solu]ionat\ procedural.

Vezi si

Iulius Mall Suceava te invită la TEDxAreni să pornești „În căutarea autenticității”, alături de Ancuța Bodnar, Dan Negru, Alex Nedea și alte persoane publice

Maratonul de inspirație TEDxAreni, în care speakerii vor vorbi despre autenticitate, despre ce înseamnă a …