Friday , April 12 2024

Un nou hotel se va ridica lângă “Prestige”

Un nou hotel cu regim de înălțime S+P+4 va fi edificat, probabil începând de anul următor, lângă complexul hotelier Prestige. În baza unui aviz de oportunitate, a fost deja elaborat Planul de Urbanism Zonal cu Regulament de urbanism aferent pentru construirea hotelului situat, potrivit descrierii, pe E85, la intrarea în Municipiul Suceava. Inițiator al demersului este compania POLARIS CAFE SRL, proprietară și a hotelului “Prestige”, iar noul hotel va fi edificat pe un teren proprietate privată în suprafață totală de 2.500 mp, identic cu parcelele cadastrale nr. 41293 (1.250mp) și nr. 41891 (1250mp), situat în intravilanul municipiului Suceava, pe b-dul 1 Decembrie 1918, f.n..

În ceea ce privește documentația de urbanism cu principalele reglementări, aceasta poate fi consultată la sediul și pe site-ul Primăriei municipiului Suceava iar observațiile referitoare la documentația de urbanism se primesc până pe 16.03.2024.

Viitorul hotel se va adresa persoanelor care doresc un spațiu de cazare premium și se va ține cont de cerința în creștere pentru existența de servicii fitness și SPA. Hotelul va avea o înălțime de cel mult 24 de metri, iar la etaje vor fi camere de cazare – maxim 70 cu structuri funcționale între 1 și 3 persoane – pentru ca la parter să fie accesul, recepția și spații pentru fitness și SPA, la subsol vor fi spații tehnice și echipamente.

Numărul de locuri de parcare propus prin PUZ este de 18, toate fiind exterioare, de suprafață. Distanța între acest hotel și complexul Prestige este de 7,5 metri, iar alinierea pe latura de nord vest va fi cu fațada principală a acestei clădiri învecinate, adică minim 35 de metri față de aliniamentul care reprezintă bulevardul 1 Decembrie 1918. (Dan PRICOPE)

Vezi si

Cursuri gratuite de educație financiară pentru Elevii Colegiului ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului

Elevii Colegiului ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului au participat, în perioada 28 martie-4 aprilie a.c., …