Monday , September 26 2022

Un muncitor, tată a șase copii, a murit după ce un zid s-a prăbușit peste el

Bărbatul de 48 de ani și-a găsit sfârșitul într-un mod teribil, peretele din chirpici al unei case la care lucra prăbușindu-se peste el. Tragedia s-a produs la Udești. Fiul lui cel mare urma să se însoare în vara acestui an 

 medicina legala [800x600]


Un accident tragic s-a petrecut ieri, în jurul orei 10.45, în localitatea Udești, unde un bărbat în vârstă de 48 de ani a decedat după ce un perete al unei case s-a prăbușit peste el. Tiberiu D., împreună cu mai mulți localnici, printre care și fiul său, Silviu D., ajuta la reconstrucția casei Adrianei A., din localitate. Bărbatul încerca să spargă cu un baros un perete din chirpici, când la un moment dat acesta s-a prăbușit peste el. Un coleg aflat în apropiere, în interiorul casei, a scăpat ca prin minune, reușind să se ferească în ultima secundă. Oamenii au reușit să-l scoată pe Tiberiu D. de sub dărâmături înainte să ajungă pompierii de la ISU Suceava, însă acesta era inconștient. Medicii de pe ambulanța deplasată la fața locului au încercat minute în șir să-l resusciteze pe Tiberiu D., însă din nefericire nu au mai putut decât să constate decesul acestuia.
La locul tragicului accident s-au adunat membrii familiei decedatului, care își plângeau teribila pierdere. Bărbatul era tatăl a șase copii, iar în vară cel mai mare dintre fii urma să se însoare. De altfel, tânărul nu se putea opri din plâns, lângă casa în care tatăl său și-a pierdut viața, fiind calmat cu greu de câțiva prieteni. Polițiștii suceveni au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru a se stabili circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia. (Dănuț ZUZEAC)

Vezi si

DSP a primit 31.100 de doze de vaccin antigripal

Medicii de familie din județ se pot prezenta la sediul Direcției de Sănătate Publică pentru …