Sunday , January 29 2023

Un muncitor care tăia și fasona copaci a murit strivit de un arbore doborât într-o pădure din Coșna

Un coleg al lui a tăiat un arbore, acesta în cădere a atins un alt copac, care a căzut peste bărbatul de 52 de ani, lovindu-l la cap 

Un bărbat a fost găsit mort într-o pădure din comuna Coșna miercuri dimineață, în jurul orei 09.45. În zona forestieră Valea Bancului, la drumul forestier Prislop, unde Fre Wood S.R.L., administrată de Iulian F., efectua servicii în fondul forestier, a fost găsit cadavrul unui bărbat identificat în persoana lui Neculai C., în vârstă de 52 de ani, din comuna Poiana Stampei.

În parcela de exploatare forestieră polițiștii l-au găsit pe Ion V., domiciliat în comuna Slatina, angajat al S.C. Fre Wood S.R.L. care a declarat că în jurul orei 09.00 a doborât un arbore care în cădere a atins alt arbore, care la rândul lui a căzut peste Neculai C., lovindu-l în zona capului. În urma loviturii, acesta din urmă a decedat. Angajatul a mai precizat faptul că lucrează împreună cu Neculai C. de aproximativ o săptămână la doborât și fasonat arbori pentru firma menționată. La fața locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei, un echipaj din cadrul S.M.U.R.D. Vatra Dornei și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Vatra Dornei, care după acordarea măsurilor de resuscitare au constatat decesul bărbatului. De asemenea,  I.T.M. Suceava a fost notificată în vederea desemnării unui reprezentant pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc tragedia. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Municipal Vatra Dornei.

Polițiștii au întocmit în acest caz dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă (moarte suspectă), neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”. (O.S.)

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …