Monday , November 28 2022

UPDATE: Doua femei au murit si doua sunt in stare grava, în urma unei explozii la restaurantul Trafic, din Câmpulung Moldovenesc

incendiu radauti anvelope 1 [800x600]


UPDATE – Una dintre femeile rănite în explozia produsă în această dimineaţă la un restaurant din Câmpulung Moldovenesc a murit. Astfel, numărul victimelor creşte la doi morţi, după ce o altă femeie a fost ucisă pe loc de suflul deflagraţiei. Alte doua  femei aflate în local se luptă să supravieţuiască, însă au arsuri grave pe 60% din suprafaţa corpului.
O persoană a murit şi alte trei au fost rănite grav, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unei explozii care a avut loc la restaurantul Trafic, din Câmpulung Moldovenesc şi care a fost urmată de un incendiu, pompierii stabilind că deflagraţia s-a produs din cauza unei acumulări de gaze.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată, citat de Mediafax,tragedia s-a produs in jurul orei 3.30, in noaptea de sambata spre duminica, în bucătăria restaurantului Trafic, aflat la ieşirea din municipiul Câmpulung Moldovenesc spre Suceava, în apropierea unei benzinării.
Deflagraţia a fost urmată de un incendiu, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Detaşamentul de pompieri din Câmpulung Moldovenesc şi ambulanţe.
În momentul producerii exploziei în restaurant se aflau patru angajate şi cinci clienţi din Republica Moldova.
Pompierii militari din Câmpulung Moldovenesc sosiţi la faţa locului au stins incendiul din bucătărie şi au identificat patru victime ale exploziei, o femeie de 42 de ani decedată şi alte trei femei cu vârste de 21, 23 şi 42 de ani, care au suferit arsuri de gradul I, II şi III precum şi multiple leziuni, două dintre ele fiind transferate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava. În starea cea mai gravă se află femeia de 42 de ani, care are arsuri de gradele II şi III pe 60 la sută din suprafaţa corpului şi multiple leziuni, pronosticul fiind rezervat.
Potrivit Agerpres, toate victimele erau angajate ale restaurantului, trei lucrau în bucătărie şi una în sala de mese.
Femeia care a murit lucra ca bucătăreasă în restaurant de ceva vreme. În această dimineaţă a venit la servicu în locul unei colege. Rănile suferite au fost extrem de garve, iar medicii nu au mai putut să o salveze.
Două femei rănite au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava. Una dintre ele, în vârstă de 42 de ani, cu arsuri de gradul II şi III pe peste 60% din suprafaţa corpului, este în stare foarte gravă, cu prognostic rezervat din partea medicilor.
Potrivit lui Alin Găleată, în interiorul restaurantului s-ar fi aflat la momentul exploziei şi cinci cetăţeni moldoveni. Aceştia s-au aruncat la pământ în momentul exploziei şi doar doi dintre ei au fost răniţi uşor, prezentând câteva zgârieturi provocate de cioburile rezultate din deflagraţie.
Cetăţenilor moldoveni li s-au asigurat îngrijiri medicale de personalul medical aflat la faţa locului, ei refuzând transportul la spital. Maşina moldovenilor a fost avariată în urma deflagraţiei, parbrizul fiind spart.
Pompierii au stabilit că explozia urmată de incendiu s-a produs din cauza unei acumulări de gaze de la buteliile din bucătăria restaurantului.
 

Vezi si

Camion încărcat cu cereale, răsturnat pe centura Rădăuțiului (FOTO)

Luni seara, în jurul orei 18.00, un autotren încărcat cu cereale s-a răsturnat în afara …