Thursday , February 9 2023

Accident mortal produs aseară în faţa bisericii din Bădeuţi

accid milisauti 1

Soferul unei camionete cu volan pe dreapta a frânat brusc când a vrut să intre pe o uliţă lăturalnică, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un TIR de pe contrasens. Toate cele patru persoane din camionetă au fost grav rănite, rămânând încarcerate. O salvare care trecea prin zonă a preluat unul dintre răniţi care, din păcate a decedat până să ajungă la spital . Ceilalţi trei răniţi au fost transportaţi iniţial la Spitalul din Rădăuţi și apoi transferaţi la Spitalul Judeţean Suceava  

Aseară, în jurul orei 20.00, un grav accident de circulaţie s-a produs pe DN2H, în apropiere de biserica din satul Bădeuţi, orașul Milișăuţi. După o succesiune de curbe, șoferul unei camio­nete Ford, cu volan pe dreapta, a vrut să vireze la stânga pe o uliţă lăturalnică, însă din cauză că a frânat brusc, a pierdut controlul asupra vehiculului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit violent într-un TIR. În urma impactului, cele patru persoane aflate în camionetă au fost grav rănite. O ambulanţă ce trecea prin zonă a preluat unul dintre răniţi, care din nefericire a decedat din cauza leziunilor suferite.

 

accid milisauti 2

La faţa locului au intervenit modulul SMURD de la Detașamentul Ră­­dăuţi, cu o autospecială pentru des­carce­rare și o ambulanţă și două echipaje de la SAJ Suceava.

Celelalte trei persoane grav rănite au fost transportate la Compartimentul de Primire a Urgenţelor al Spitalului municipal Rădăuţi, de unde au fost transfe­ra­te la Spitalul Judeţean  Suceava. Con­­­form primelor informaţii, cei trei răniţi erau în stare gravă, cu multiple politraumatisme, dar starea lor era stabilă. Din cauza accidentului, traficul rutier a fost blocat în zonă timp de zeci de minute. Poliţiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătă­mare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs accidentul. (D.Z.)
accid milisauti 3

 

Vezi si

Impact puternic între două autocamioane, la Argestru. Unul dintre șoferi a fost rănit

O coliziune puternică între două autocamioane a avut loc miercuri seară, în jurul orei 19. …