Tuesday , January 31 2023

Un mort și patru răniți în urma unui accident grav produs la Rădășeni

Un autoturism care vira stânga a fost lovit din spate de o mașină. O femeie de 95 de ani din mașina lovită a decedat la spital, iar șoferul și încă două pasagere au fost răniți. Si din cealaltă mașină un pasager a fost rănit ușor. Niciunul dintre conducătorii auto nu consumase alcool. Poliția crede că vinovat de producerea accidentului este șoferul mașinii din spate, care nu a păstrat o distanță suficientă în mers

Un accident de circulație foarte grav s-a produs luni la Rădășeni, în urma căruia o bătrână de 95 de ani a murit, iar unul dintre șoferi și trei pasageri din cele două mașini implicate au fost răniți.

Luni, 11 noiembrie, la ora 12.50, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E, în afara localității Rădășeni, un bărbat de 42 de ani din județul Iași a efectuat un viraj la stânga cu intenția de a pătrunde pe un drum agricol, moment în care a fost acroșat din spate de autoturismul condus în aceeași direcție de un bărbat de 51 de ani din comuna Mălini.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a unei femei de 95 de ani din județul Iași, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 42 de ani, iar femeia a decedat la spital. De asemenea, conducătorul auto de 42 de ani și încă două pasagere, o femeie de 30 de ani și cealaltă de 58 de ani, ambele din județul Iași, au fost rănite, precum și un bărbat de 68 de ani din comuna Mălini, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 51 de ani.

Cei doi conducători auto au fost testați de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că vinovat de producerea accidentului se face conducătorul auto din Mălini, care nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul care circula în fața sa. În cauză s-a întocmit dosar penal. (O.S.)

 

Vezi si

Un tânăr de 18 ani din Bunești, prins de jandarmii din Fălticeni după ce a lovit un bărbat cu o bâtă

În data de 30 ianuarie a.c., pe timpul executării serviciului de patrulare, jandarmii din municipiul …