Monday , March 4 2024

Un minor a fost prins in timp ce incerca sa sustraga bunuri din casa unei batrane

Luni, in jurul orei 18.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Dolhasca au fost sesizaţi despre faptul că membrii unei familii din localitate, au surprins o persoană în locuinţa lor care sustrăgea bunuri.
Cu ocazia deplasării la faţa locului, în locuinţa victimei Alexandra M. de 71  ani din municipiul Bucureşti, cu reşedinţa în oraşul Dolhasca, a fost identificat minorul S.I. de 16 ani, tot din localitate, asupra căruia au fost găsite ascunse în haine, un telefon mobil, un încărcător pentru telefon mobil, un pachet de ţigări şi suma de 125 lei.
Din verificări s-a stabilit că suspectul, a pătruns în jurul orei 13.00, în curtea locuinţei pe poartă, după care prin folosirea unei chei găsită în cerdacul casei, a pătruns în locuinţă, de unde a sustras bunurile, prejudiciul fiind recuperat integral. Cercetările sunt continuate cu suspectul în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu şi furt calificat, urmând să se dispună procedural.
Poli]ia depune eforturi `n a dezvolta un grad superior de aten]ie din partea popula]iei, `n special in zonele rurale, `n ceea ce prive[te bunurile [i proprieta]ile personale, lucru care ar preveni multe incidente minore. (Cezar P|UN)

Vezi si

Constantin Pintilie, fost angajat al Prefecturii Suceava, decedat în urma accidentului de pe trecerea de pietoni din zona Torino, cartierul Burdujeni

Luni dimineață, la prima oră, sirenele au alertat locuitorii cartierului Burdujeni că s-a petrecut o …