Thursday , December 8 2022

Un microbuz ucrainean a intrat intr-un parapet, la Pojorata. Cinci persoane ranite

Duminica dimineață, în jurul orei 8:00, un microbuz inmatriculat in Ucraina a intrat într-un parapet de protecție, pe DN17, pe raza satului Valea Putnei, comuna Pojorâta.accid pojorata 1

Impactul a fost atat de puternic incat o bucata din parapetul metalic a strapuns masina, intrand in interiorul microbuzului.
La fața locului s-a deplasat modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a 3 echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.accid pojorata3 accid pojorata 4 accid pojorata 2
În microbuz se aflau 6 persoane, printre care și doi copii. După evaluare, cinci persoane, inclusiv copiii (două fete de 12 și 13 ani), au fost transportate la Centrul de Primire Urgențe al spitalului municipal Câmpulung Moldovenesc. Toate persoanele implicate în accident erau conștiente și cooperante cu salvatorii.
La locul intervenției a rămas doar șoferul microbuzului, acesta refuzând transportul la spital, informeaza ISU Suceava.

Timp de mai puţin de o oră, în zonă s-a circulat alternativ pe un singur fir.

Vezi si

Flutur: Bugetul pe 2023 se situează la nivelul lui 2022. Nu vor fi blocate conturile primăriilor sucevene din cauza proiectului “Utilități și mediu”

Președintele Consiliului Jude­țean Suceava, Gheorghe Flutur nu exclude ca bugetul de stat pe anul viitor …

One comment

  1. Parapetul trebuia coborat la 45 grade la capete si bagat in beton/asfalt, tocmai pentru a evita asa ceva. Sper sa nu fi fost ranit nimeni grav, insa se putea intampla o tragedie. Parapetii trebuie sa salveze vieti, nu se le ia! Cei raspunzatori de acest tronson de drum trebuie sa prezinte macar o demisie si sa se roage pt sanatatea celor raniti.