Wednesday , February 1 2023

Un instalator neatent a inundat două apartamente în Burdujeni. S-a ales cu dosar penal

Joi după-amaiză, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin 112, de către o femeie cu privire la faptul că, într-un bloc de pe strada Jean Bart, vecinul ei de apartament a efectuat lucrări de renovare a locuinței și în urma acestora i-a fost inundat apartamentul.

Proprietara apartamentului aflat în renovare i-a solicitat lui C. Daniel, un instalator din orașul Liteni, să-i renoveze apartamentul, iar acesta, în timp ce efectua unele lucrări în interiorul imobilului, pe fondul neatenției și folosindu-se de un ciocan penumatic, a fisurat țeava comună de apă rece a blocului, moment în care presiunea apei nu a mai putut fi controlată. Urmare acestui fapt, apa a venit cu presiune, a inundat apartamentul, după care a coborât la apartamentul inferior, pe care de asemenea l-a inundat în totalitate, apa infiltrându-se atât în pereții imobilului, cât și în mobilă, pardoseală și alte bunuri ce se aflau în interior, producând un prejudiciu persoanei vătămate de aproximativ 50.000 lei.

S-a stabilit faptul că ambele locuințe nu sunt asigurate cu polița de asigurare obligatorie PAD.  S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „distrugere din culpă”.

Vezi si

Sindicaliști din învățământul sucevean vor protesta azi în fața Guvernului pentru salarii decente

Azi, începând cu ora 12.00, circa 1.000 de sindicaliști din sistemul de învățământ vor picheta …