Sunday , July 21 2024

Un individ prins de mai multe ori la furat prin magazine din Suceava a fost reținut

Vineri, 28 iunie, la orele 12:09, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 despre faptul că la magazinul Profi, situat  pe str. N. Bălcescu din Suceava, un bărbat a furat mai multe produse din interiorul magazinului.

În urma probatoriului administrat în dosarul penal înregistrat cu această ocazie, a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspectul P. Lucian-Ioan sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Totodată,  dosarul penal a fost la reunit cu un alt dosar penal, în care se efectuau cercetări faţă de suspectul P. Lucian-Ioan sub aspectul comiterii altor 4 infracţiuni de furt şi a unei infracţiuni de furt calificat.

Astfel, s-a dispus schimbarea judidică a faptelor, cercetările urmând a fi continuate faţă de suspectul P. Lucian-Ioan sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat (6 acte materiale). Polițiștii  au dispus măsura reţinerii pentru 24 ore față de suspect, bărbatul fiind introdus în Arestul din cadrul I.P.J. Botoşani, urmând să fie prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava în vederea plasării sub control judiciar. (O.S.)

Vezi si

Ordin de protecție emis împotriva unui bărbat din Câmpulung care și-a lovit iubita

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.37, polițiștii din Câmpulung Moldovenesc au fost …