Tuesday , March 5 2024

Un individ fără permis de conducere a fost reținut 24 de ore după ce s-a luat la întrecere cu polițiștii

Totul s-a petrecut duminică, pe drumul ce leagă Izvoarele Sucevei de Breaza. Bărbatul, din Fundu Moldovei, aflat la volan, nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule

Duminică, în jurul orei 14.15, lucrătorii de poliție din cadrul Secției Rurale Pojorâta au efectuat semnal regulamentar de oprire, folosind semnalele acustice și luminoase ale autospecialei  unui autoturism marca Opel ce rula pe sens opus pe D.J. 175 pe direcția Izvoarele Sucevei – Breaza.Conducătorul auto nu s-a conformat, rulând în continuare, motiv pentru care aceștia au pornit în urmărirea autoturismului, care a fost oprit la intersecția DJ 175 cu DC Lucava, la volanul autoturismului fiind identificat un bărbat,.

Conducătorul auto a recunoscut că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și a prezentat pentru control documentele autoturismului, cartea de identitate, legitimat ca fiind Vasile F. din comuna Fundu Moldovei, județul Suceava.

În continuare, în urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Duminică, Vasile F. a fost audiat în calitate de suspect, iar în cauză s-a dispus, prin ordonanța, reținerea lui pe o perioadă de 24 de ore.

Susnumitul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Suceava, iar luni a fost prezentat procurorului de caz pentru a se analiza posibilitatea dispunerii unei alte măsuri preventive. (O.S.) 

Vezi si

Primăria Suceava intenționează să acceseze noi fonduri elvețiene

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat că, după ce a participat la Forumul organizat …