Sunday , January 29 2023

Un individ din Râșca a încercat să dea foc casei părinților săi

La data de 15 iulie 2018, la ora 19.25, Floarea M., din comuna Râșca a anunțat faptul că la domiciliul ei a izbucnit un incendiu la o claie de fân. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că incendiul se manifesta la o claie de fân depozitată în spatele unei fânării aflate în curtea femeii, iar până la sosirea pompierilor incendiul a fost parțial stins de intervenția vecinilor. Din spusele membrilor de familie ai apelantei a reieșit faptul că incendiul a fost provocat intenționat de către Vasile M., de 35 de ani, localnic, fiul reclamantei, în urma unui conflict avut cu tatăl său, Petru M., și cu un cumnat, Tudor H..

La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul ISU Suceava – Detașamentul Fălticeni, care au acționat pentru localizarea și stingerea incendiului, acesta neafectând nicio construcție.

În urma incendiului a rezultat degradarea cantității de circa 600 kilograme de fân în valoare de aproximativ 500 de lei. Pompierii au stabilit drept cauză probabilă a incendiului folosirea intenționată a focului. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de „distrugere”. (D.Z.)

 

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …