Friday , October 7 2022

Un individ din Rădăuți, prins de nenumărate ori la volan fără permis, a ajuns din nou după gratii

Vineri, în jurul prânzului, un echipaj din cadrul Poliției Rădăuți, a observat în trafic un autoturism Mitsubishi Pajero la volanul căruia se afla Marcu Prinț, de 28 ani, localnic,  binecunoscut polițiștilor că obișnuiește să conducă diverse autoturisme prin oraș deși nu posedă permis de conducere.

Polițiștii au reușit să blocheze în trafic autoturismul, dar Marcu Prinț a coborât din mașină și a încercat să fugă. A fost prins după  o urmărire pedestră de aproximativ 200 metri, imobilizat, încătușat și dus la sediul Poliției Rădăuți.

Individul a fost amendat pentru pentru lipsă documente, lipsa uneia dintre plăcuțele cu numărul de înmatriculare, lipsă ITP și lipsă RCA, dar s-a procopsit și cu un nou dosar penal pentru  „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

De asemenea, Marcu Prinț a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Bărbatul este un „client” vechi al polițiștilor din zonă, el fiind de-a lungul anilor acuzat de mai multe furturi și de nenumărate ori a fost prins conducând fără permis. (O.S.)

 

Vezi si

O polițistă din Cernăuți a murit împușcată în cap de un pedofil pe care încerca să-l rețină în fața unei școli

O polițistă de patrulare, în vârstă de 22 de ani, a fost împușcată în cap, …