Un individ din Putna, cu permisul anulat, prins la volan băut

reportersite
02 iulie 2020, 6:05

Marți dimineață, la ora 04.15, polițiștii din  Gălănești, în timp ce executau serviciul de ­suprave­ghere și control al traficului rutier, pe raza comunei Putna, pe Drumul comunal Gura Putnei, s-au sesizat despre faptul că la vederea echipajului de poliție, a oprit un autoturism de teren, iar ocupanții acestuia în număr de doi, au coborât și au intenționat să intre în curtea unui imobil.

test, alcool, fiola, alcooltest, politie, Obiectiv

S-a procedat la interceptarea celor două persoane și cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul Mitsubishi înmatriculat în Republica Bulgaria, a fost condus de B. Dumitru, de 27 ani, din localitate, persoană care are permisul de conducere anulat. întrucât acesta emana halenă alcoolică i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilotest însă acesta a refuzat invocând faptul că nu a condus el autoturismul. în continuare s-a procedat la conducerea lui B. Dumitru la Spitalul Municipal Rădăuți, unde în prezenta medicului de gardă, acesta a refuzat prelevarea de mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducerea unui vehicul fără permis” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.