Wednesday , June 7 2023

Un individ din Grănicești s-a ales cu dosar penal și amenzi de 3.305 lei după ce a fost prins, fără permis, la volanul unui Mercedes avariat, fără ITP și RCA

Marți, la orele 11:50,  pe drumul comunal 38 D din comuna Grănicești, satul Gura Solcii, polițiștii au oprit un autoturism marca Mercedes-Benz C180 care prezenta mai multe avarii în partea frontală și lateral- stânga și care nu avea nr. de înmatriculare montat în partea din față.

Şoferul a oprit mașina, iar apoi a ieșit din autoturism și a luat-o la fugă, fiind prinsă însă imediat de polițiști. Bărbatul a fost identificat ca fiind M. Samuel din comuna Grănicești, care nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie auto.

S-a constatat faptul că autoturismul marca Mercedes-Benz nu avea asigurarea obligatorie R.C.A. valabilă, în acest sens proprietarul autoturismului a fost sancționat cu amendă în cuantum de 2.000 lei. De asemenea, bărbatul a fost amendat cu 1.305 lei pentru că autoturismul avea inspecția tehnică periodică expirată din data de 29 ianuarie 2022, fiind reținut și certificatul de înmatriculare. De asemenea, individul s-a ales și cu  dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

 

Vezi si

Peste 1.000 de amenzi, în valoare de 552.000 de lei, aplicate de polițiștii suceveni în minivacanța de 1 Iunie și Rusalii

Având în vedere evenimentele organizate în contextul Zilei de 1 Iunie dar și cu prilejul …