Wednesday , February 1 2023

Un individ de 41 de ani a furat 12 lei de la un băiat de 17 ani, în Burdujeni

Duminică după-amiază, la ora 17.20, Poliţia Municipiului Suceava – Secţia de Poliţie Burdujeni a fost sesizată de M. D., din municipiul Suceava cu privire la faptul că în jurul orei 13.00 – 13.30, fiului său vitreg minor, D. V. i-a fost sustrasă suma de 12 lei de către R. Ionel, în timp ce se deplasa pe str. Gheorghe Doja, din municipiul Suceava.

politia, masina noua Obiectiv


În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în jurul orei 13.00, D. V., în vârstă de 17 ani, se deplasa pe str. Gheorghe Doja din municipiul Suceava, având ca direcţie de deplasare Cartierul Iţcani spre cartierul Burdujeni. La un moment dat, în timp ce se afla în apropierea spălătoriei denumită „La Leon”, a fost ajuns din urmă de R. Ionel, de 41 ani, localnic, care i-a sustras suma de 12 lei pe care o avea asupra sa fără a a exercita acte de violenţă asupra acestuia.
Ulterior un echipaj din cadrul Secţiei de Poliţie Burdujeni l-a identificat pe R. Ionel în proximitatea Pieţei agroalimentare din Cartierul Iţcani. Fiind duși la sediul Secţiei de Poliţie Burdujeni, R. Ionel a recunoscut fapta comisă, iar ambele părţi implicate s-au împăcat cu privire la săvârşirea infracţiunii de „furt”.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.
secretarasite

Vezi si

Un tânăr de 18 ani din Bunești, prins de jandarmii din Fălticeni după ce a lovit un bărbat cu o bâtă

În data de 30 ianuarie a.c., pe timpul executării serviciului de patrulare, jandarmii din municipiul …