Friday , February 3 2023

Un individ care i-a furat 7 lei unei fetițe de 11 ani a fost trimis în judecată

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus ­tri­miterea în judecată a inculpatului Ilie Cătălin A. (25 de ani), din munici­piul Suceava, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

La data de 11 martie 2019, procurorii suceveni au dispus prin ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, reținerea unui bărbat în vârstă de 25 de ani, din municipiul Suceava, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Astfel cum rezultă din probatoriul administrat la dosar, în cursul zilei de 5 martie a.c., pe la ora 20.30, în timp ce persoana vătămată, în vârstă de 11 ani, se deplasa pe strada Aurora din municipiul Suceava, suspectul a deposedat-o de suma de 7 lei prin întrebuințarea de acte de violență, aceasta suferind leziuni care au necesitat 6 – 7 zile îngrijiri medicale. La data de 11 martie 2019, procurorii au pus în mișcare acțiunea penală împotriva autorului și au solicitat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Suceava, arestarea preventivă a inculpatului, pe o perioadă de 30 de zile. Prin încheierea judecătorului de drepturi și libertăți din 12 martie a.c., a fost admisă propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava și s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Precizăm că, deși cercetările efectuate în faza de urmărire penală au fost finalizate, în conformitate cu art.4 alin.l Cod procedură penală orice persoană este considerate nevinovată până la stabilirea vinovăției sale printr-o hotărâre penală definitivă.

Vezi si

CSU Suceava și-a aflat adversara din primul tur al Cupei României

Echipa antrenată de Petru Ghervan va debuta în competiției pe terenul Universității Cluj, pe data …