Monday , November 28 2022

Un individ care a obligat trei sucevence să se prostitueze în Capitală nu va sta nici o zi după gratii

 Florin Buitkamp, fost Mavrodin, a fost condamnat definitiv la un an şi 11 luni de închisoare cu suspendare pentru proxenetism. El este acuzat că, în cursul anului 2003, împreună cu iubita sa au obligat trei tinere din Suceava, printre care şi o minoră de 15 ani, să se prostitueze în folosul lor

bomba palat justitie 1 [800x600]


Curtea de Apel Suceava a admis apelul declarat de inculpatul Florin Buitkamp, fost Mavrodin, de 43 de ani, împotriva sentinţei penale din 17 iunie 2014 a Judecătoriei Suceava. Astfel, magistraţii suceveni l-au condamnat pe acesta la un an şi şase luni de închisoare, în loc de trei ani de închisoare, pentru asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni şi la un an şi 11 luni de închisoare, în loc de cinci ani de închisoare, pentru proxenetism. Astfel, Florin Buitkamp a fost condamnat definitiv la pedeapsa cea mai grea, respective un an şi şase luni de închisoare, pedeapsa fiind una cu suspendare pe un termen de încercare de doi ani şi 11 luni.
Amintim că la sfârşitul lunii iulie 2008, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava i-a trimis în judecată pe Rita Buitkamp şi pe iubitul ei, Florin Mavrodin zis “Mortu”, cei doi fiind acuzaţi că au obligat trei tinere din Dumbrăveni să se prostitueze în Bucureşti. Printre victimele iubiţilor proxeneţi a fost şi o minoră de 15 ani, cele trei fete ajungând în Capitală prin intermediul taximetristului Radu Florin Cucurezeac care, între timp a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare.
Procurorii au stabilit că în cursul anului 2003, două dintre victime au fost duse în Bucureşti de taximetristul sucevean, care le-a propus să stea câteva zile în capitală pe banii unor amici de-ai săi, iar cea dea treia victimă a ajuns pe mâna proxeneţilor după ce i s-a propus să lucreze ca damă de companie. Odată ajunse într-un apartament din Bucureşti, fetele i-au cunoscut pe Buitkamp şi Mavrodin care le-au spus că au fost cumpărate de la taximetrist cu 200 de euro fiecare şi că pentru aceşti bani vor trebui să se prostitueze. Sucevencele erau ameninţate că în cazul în care vor face probleme vor fi vândute unor ţigani care le vor ţine într-un subsol şi le va oblige să se prostitueze.
Fetele făceau sex contra cost în locuinţa clientului sau în camera de hotel. Acesta au trebuit să trăiască un calvar timp de o lună, până când au reuşit să fugă. In tot acest timp ele au fost obligate să întreţină relaţii sexuale cu peste 60 de bărbaţi, producând pentru proxeneţi în jur de 5.000 de euro.
Rita Buitkamp şi Florin Mavrodin au încercat să fugă de anchetatori, ei stabilindu-se la începutul anului 2004, în Germania. (C.Z.)

Vezi si

Premierul Nicolae Ciucă : La Mulți Ani, frumoasă Bucovină! La mulți ani, tuturor românilor bucovineni!

La 104 ani de la unirea Bucovinei cu Țara, premierul Nicolae Ciucă a transmis un …