Wednesday , October 5 2022

Un individ care a făcut scandal după ce a fost prins beat și fără permis la volan a fost arestat preventiv

Un bărbat de 31 de ani, din Frătăuții Vechi, cu o alcoolemie de 1,09 mg/l și fără permis de conducere, a fost arestat preventiv după ce a făcut scandal în fața polițiștilor care l-au depistat în trafic 

arestat

La data de 21 noiembrie 2017, la ora 01.41, polițiștii din Gălănești au fost anunțați prin 112 despre faptul că pe DJ 178F, pe raza comunei Frătăuții Vechi, are loc un conflict în care a fost implicat un șofer beat. La fața locului, polițiștii au observat un autoturism BMW care era derapat în șanțul de pe marginea DJ 178F, orientat cu fața către centrul comunei. La volanul mașinii se afla un bărbat incoerent, care mirosea a băuturi alcoolice, despre care s-a descoperit că se numește Florin Marius Pleșca, de 31 de ani, comuna Frătăuții Vechi.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost dus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a refuzat recoltarea de probe biolo­gice. În urma verificărilor făcute în baza de date a Poliției Române s-a stabilit faptul că Florin  Marius Pleșca are permisul reținut.

Pe parcursul cercetărilor făcute la fața locului, precum și cu ocazia deplasării de la locul faptei la sediul Secției nr.4 de Poliție Rurală Gălănești și apoi la Spitalul Municipal Rădăuți, Florin Marius Pleșca a avut un comportament agresiv verbal. Pentru a evita un incident, polițiștii din cadrul secției au solicitat și primit sprijinul unei patrule formate din trei polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică Rădăuți, iar împreună cu aceștia l-au dus pe Florin Marius Pleșca la Spitalul Municipal Rădăuți, pentru a-i fi recoltate probe biologice.

La nivelul Secției nr.4 de Poliție Rurală Gălănești au dispus reținerea pentru 24 de ore a suspectului Florin Marius Pleșca sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducere a unui vehicul fără permis de conducere” și „refuzul de la prelevarea de mostre biologice”. La data de 22 noiembrie 2017, magistrații din cadrul Judecătoriei Rădăuți au admis cererea procurorului de caz și au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpatului Florin Marius Pleșca pentru comiterea infracțiunilor de „ultraj” coroborată cu infracțiunile de „amenințare”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuzul de la prelevarea de mostre biologice”. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava. (D.Z.)

 

Vezi si

Caravana mobilă pentru testarea gratuită HPV a femeilor va fi luna aceasta în Stulpicani, Frătăuții Vechi și Noi, Broșteni și Straja

Femeile cu vârsta între 25 și 64 de ani se pot prezenta doar cu buletinul …