Wednesday , April 7 2021

Un individ beat a ajuns cu Mercedesul într-un lan de rapiță 

Duminică seara, în jurul orei 22.45, prin 112 a fost sesizat faptul că pe DN 2, la intrarea în Suceava dinspre localitatea Pătrăuți, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat într-un lan de rapiță și se află sub influența băuturilor alcoolice.

La fața locului a fost identificat autoturismul marca Mercedes, în interiorul căruia se afla doar conducătorul auto, identificat în persoana lui C.Levente, de 52 ani, din comuna Dărmănești, care efectua manevre pentru a ieși din zona respectivă. La fața locului și în perimetrul respectiv nu au mai fost identificate alte persoane implicate în eveniment.

Întrucât persoana identificată la volanul autoturismului se afla într-o vădită stare de ebrietate, în prezența martorilor oculari, i-a fost solicitată testarea cu aparatul etilotest, lucru pe care l-a refuzat. În continuare conducătorului auto i s-a comunicat faptul că urmează a fi condus la unitatea medicală pentru a-i fi prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, însă acesta, în prezența martorilor, a refuzat, declarând că nu dorește prelevarea de mostre biologice de sânge. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Vezi si

Cel mai mic număr de cazuri active de COVID înregistrat în acest an în județul Suceava. Un singur pat disponibil la ATI COVID, la Spitalul Județean

În județul Suceava sunt înregistrate marți, 6 aprilie 691 cazuri de infecție Covid -19 în …