Saturday , December 3 2022

Un individ a fost arestat preventiv pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu o femeie cu probleme psihice

Ionel Lehaci, din Stulpicani, este cercetat de procurori pentru comiterea infracţiunii de viol, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o tânără de 26 de ani, cu probleme psihice

arestat [800x600]

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Ionel Niculai Lehaci, din comuna Stulpicani, sub aspectul comiterii infracţiunii de viol. In sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, la 6 noiembrie 2015, în jurul orei 16.30, profitând de starea de sănătate a persoanei vătămate M.L., în vârstă de 26 de ani, care suferă de o afecţiune psihică de natură a o pune în imposibilitatea de a-şi exprima voinţa, a întreţinut un raport sexual cu aceasta.
La data de 19 noiembrie 2015, Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului a solicitat instanţei de judecată luarea măsurii preventive faţă de inculpatul Ionel Nicolai Lehaci, Judecătoria Gura Humorului admiţând propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a individului. (C.Z.)

Vezi si

Peste 23,6 milioane de lei au încasat sucevenii care au cazat refugiați ucraineni

De la începutul războiului în Ucraina, România a cheltuit 75 de milioane de euro pentru …