Friday , December 9 2022

Un incendiu a izbucnit la subsolul unui bloc, din cauza fumatului in zone nepermise

Pe strada Grigore Ureche din municipiul Suceava, la subsolul blocului 30, a izbucnit s=mb\t\ un incendiu, distrug=nd materialele depozitate într-o boxă, existând pericolul de propagare la cele învecinate.
La stingerea incendiului s-a intervenit cu o autospecial\ [i un modul SMURD, fiind nevoie de aproximativ 90 de minute pentru localizarea şi stingerea complet\.
Din cauza fumului care a inundat casa scării şi apartamentele de la etajele superioare, au fost evacuate 12 persoane timp de aproximativ 60 de minute, până când casa scării şi apartamentele au fost aerisite, iar unui bărbat, Petru R., în vârstă de 65 de ani, i s-a acordat asistenţă medicală, după care a fost transportat la spital pentru investigaţii amănunţite.
Pagubele materiale au fost minore, const=nd `n obiecte textile [i de[euri de h=rtie, depozitate in box\ pe o suprafaţă de aproximativ 2 mp. Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit de la o ]igar\ aruncat\ in box\. (C.P.)

Vezi si

Flutur: Sper ca în 2023 să putem trimite la finanțare tronsonul dintre Pașcani și Suceava al A7. Avem nevoie de această autostradă ca de aer

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a mers, joi, personal în zona unde urmează a …