Friday , January 21 2022

Un HUB IT va fi dezvoltat la Suceava, urmând a fi angajați circa 20 de specialiști în acest an

Universitatea ”Ștefan cel Mare” Suceava anunță dezvoltarea unui HUB IT în acest an, fiind preconizată angajarea a circa 20 de specialiști din domeniu.

Ieri am avut o întâlnire cu reprezentanţii Băncii Transilvania şi BTCodeCrafters în care au fost prezentate planurile pentru dezvoltarea unui HUB IT la Suceava. Este preconizată angajarea a 15-20 de persoane la Suceava pe parcursul acestui an. Interesul este pentru: .NET Developer, IOS Developer, Android Developer, Business Analyst, QA Automation Engineer”, a informat, vineri, prorectorul USV Mihai Dimian.

Amintim că USV a dat în folosință, la finalul lunii trecute, clădirea ”Creative HUB” (foto), un proiect demarat în anul 2020, ce a presupus o investiție de peste 1 milion de lei. ”Creative HUB” este o clădire modulară ușoară, cu destinația spațiu modern de birouri, și este formată din parter și un etaj, cu un total de 4 încăperi. Circa 50 de oameni o vor putea folosi în același timp, suprafața efectivă a acesteia fiind de 318 mp. Pe măsură ce vor fi finalizate celelalte spaţii aflate în lucru, ”Creative HUB” va fi orientat către acţiunile creative şi antreprenoriale ale studenţilor. Atât personalul, cât și studenții pot folosi laboratoarele amenajate în această clădire. (O. N.)

 

 

Vezi si

Beat și fără permis, un tânăr a ajuns în arest după ce a fost urmărit câțiva kilometri de poliție pe tarlalele din Vicovu de Jos

Miercuri seara, la ora 19:30, lucrătorii de poliție din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *