Friday , September 30 2022

Un hoț proaspăt eliberat s-a întors după gratii după ce a spart două automate de cafea

Un individ de 37 de ani, din Siminicea, care a fost proaspăt eliberat din închisoare, a ajuns în arestul Poliției sucevene, după ce a spart două automate de cafea

catuse

La data de 22 octombrie 2017, pe la ora 08.10, o patrulă de siguranță pu-blică din cadrul Poliției municipiului Suceava s-a sesizat din oficiu despre faptul  că un individ a furat mai mulți bani din două automate de cafea situate la parterul interiorului Casei de Cul­­tură din Suceava. Acesta a fost iden­tificat în persoana lui Constantin – Iulian Ciobanu, de 37 de ani, din comu­­na Siminicea, care în jurul orei 08.00, a intrat în interiorul Casei de Cul­tură Suceava, ușile fiind deschise, a forțat ușile a două automate de cafea pe care le-a deschis și din interior a furat suma de 135 de lei în bancnote de un leu, fiind surprins de către paznicul clădirii care se afla în interior și care a anunțat poliția. Echipajul aflat la circa 300 de metri de locul faptei a intervenit imediat reușind interceptarea și reți­­ne­rea bărbatului. In acest caz se fac cer­cetări față de Constantin – Iulian Cio­­banu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”.

In urma activităților specifice des­fășurate de către Biroului Investigații Criminale în colaborare cu Serviciului Criminalistic, față de Constantin – Iulian Ciobanu, persoană recidivistă, recent eliberată din penitenciar, s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat.

Totodată, suspectul Constantin Iulian Ciobanu a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind in­trodus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava. Acesta urma ca ieri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă. (D.Z.)

 

Vezi si

Leii ucraineni refugiați la Rădăuți au ajuns în Africa de Sud

Simba și Mir, cei doi lei care luni au fost preluați de la Grădina Zoologică …

One comment

  1. Daca acesti infractori nu ajung sa fie reintegrati in societate, dupa ce sunt eliberati din închisoare recidiveaza.