Tuesday , October 4 2022

Un gater din Mălini care funcționa ilegal, închis de Garda de Mediu. Administratorul a fost amendat cu 30.000 lei

Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean (GNM-CJ) Suceava a fost sesizată cu privire la funcționarea ilegală a unor instalații de debitare material lemnos, în comuna Mălini.

Drept urmare, o echipă de comisari de mediu a efectuat un control la fața locului, constatând că un gater funcționa ilegal, fapt pentru care administratorul a fost sancționat cu o amendă de 30.000 de lei și i-a fost sistată activitatea. ”Pentru neconformitățile constatate s-au încheiat Procese verbale de contravenție, un operator fiind sancționat cu amendă în cuantum de 30.000 lei, conform OUG nr.195/2005 cu modificările și completările ulterioare privind protecția mediului, pentru funcționarea fără a deține acte de reglementare, respectiv Autorizație de mediu, iar ca măsură complementară a fost impusă suspendarea activității operatorului.

Un alt operator a fost sancționat cu Avertisment conform HG 2293/2004. Totodată, s-au stabilit măsuri ferme pentru intrarea în legalitate”, a transmis Garda de Mediu Suceava. (O. N.)

Vezi si

Pacient de 27 de ani, tratat de tromboză venoasă profundă printr-o intervenție în premieră la Spitalul Județean

Echipa medicală a fost alcătuită din medicii suceveni Mihai Crețeanu, Alexandra Husar și Cătălin Lulciuc. …