Tuesday , January 31 2023

Un fotbalist din Liga 1, prins cu droguri pe Aeroportul Suceava, la plecarea în cantonament în Austria

Un fotbalist din Liga 1 ar fi fost prins cu droguri pe aeroportul din Salcea.  Fotbalistul, care a venit de puțin timp în Romania, este transferat recent  la FC Botoșani.

Totul s-ar fi petrecut la sfârșitul lunii iunie, atunci când echipa FC Botoșani a plecat cu avionul spre cantonamentul din Austria.

În aeroportul din Suceava, la controlul cu raze X s-ar fi descoperit urme de droguri în bagajele unui cetățean străin, relatează ziare.com.

Autoritățile au confirmat existenta unui caz de genul acesta:

“În data 29-06 -2021, în postul de Poliție de Frontieră Suceava, la ieșirea din țară, în cursa spre direcția Memmingen (Germania), în bagajul de mână al unui cetățean belgian a fost descoperit un grinder metalic în interiorul căruia erau urme de substanță vegetală tocată de culoare verde.

Persoana și-a continuat călătoria. Cazul a fost preluat de organele de poliție competente”, a spus Fabian Bădilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, pentru ziare.com.

Persoana în cauză ar fi fotbalistul Maecky Ngombo, jucător belgian venit de câteva săptămâni în Romania, la FC Botoșani. El este acum în cantonament cu echipa în Austria.

Fotbalistul are 26 de ani și a făcut primii pași în fotbal la academia lui Standard Liege, după care a jucat la Roda Kerkrade și Fortuna Dusseldorf.

va evolua timp de doi ani pentru gruparea din Botoșani.

 

Vezi si

Februarie începe cu o oprire de apă la Rădăuți

În data de 1 februarie începând cu ora 08.00 în zona Şcolii gimnaziale „Ion Pintilie” …