Friday , December 2 2022

Un fost luptator K1 a iesit gol pusca `n strada si i-a batut pe toti cei pe care i-a `nt=lnit in cale

Max Croitoru a iesit pe strada din fata casei si a batut cumplit doi vecini, pe care i-a intalnit intamplator

Maximilian Croitoru, de 41 de ani, fost lupt\tor de K1 a `nnebunit miercuri sear\ n b\rbatul, care are un metru nou\zeci [i 120 de kilograme a lovit doi oameni pe strada Cet\]ii din comuna {cheia n un vecin care se `ntorcea acas\ cu ma[ina a fost scos din automobil [i b\tut r\u de tot, medicii fiind rezerva]i `n ceea ce prive[te [ansele acestuia de supravie]uire n un alt vecin s-a ales cu lovituri mai u[oare, dar a fost [i el internat la Spital n Maximilian Croitoru a fost legat [i transportat la Spitalul „Socola’ din Ia[i
Maximilian Croitoru, cel care acum opt ani se anun]a ca fiind o mare speran]\ a sportului de contact de tip K1, a luat-o razna `n seara zilei de miercuri, 20 iulie a.c.. Dezbr\cat `n pielea goal\, b\rbatul de 41 de ani a distrus mai `nt=i poarta locuin]ei, dup\ care a ie[it `n drum [i s-a legat de cine i-a trecut prin fa]\, snopindu-i `n b\taie. Unul dintre vecini, Gheorghe (Georgic\) Pav\l a `ncasat-o cel mai r\u. Conform primelor declara]ii,  acesta a ajuns  la Spitalul Jude]ean Suceava `n stare de com\ iar [ansele de supvavie]uire ale acestuia sunt reduse.
Conform IPJ Suceava, ieri la ora 21.45, agen]ii Poli]iei Comunale {cheia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul c\ pe strada Cet\]ii din localitate, un Maximilian Croitoru, complet dezbr\cat, acosteaz\ trec\torii [i îi agreseaz\ fizic. La fa]a locului s-a deplasat o echip\ operativ\ [i cu ajutorul Grupei de interven]ie de la Inspectoratul Jude]ean de Jandarmi  Suceava, au reu[it imobilizarea acestuia. Cel în cauz\ se afla într-o stare de surescitare extrem\, era incoerent în vorbire [i în gesturi, nu mai recuno[tea pe nimeni. Dup\ înc\tu[are, a fost condus la Spitalul Jude]ean Suceava, dup\ care a fost internat la Sec]ia de Neuropsihiatrie Burdujeni, unde a r\mas sub paz\. Ieri diminea]\, Maximilian Croitoru a fost transportat la Spitalul de boli psihice Socola din Ia[i.
~n urma lui, au r\mas cei agresa]i – Nicolai Gr\dinaru, de 59 ani [i Gheorghe Pav\l, de 49 ani, ambii din comuna {cheia, care au fost transporta]i cu ambulan]a la Spitalul Jude]ean Suceava, unde au fost interna]i. Dac\ `n cazul celui dint=i diagnosticul a fost traumatism cranio – cerebral minor [i contuzie contuzie coloan\ cervical\, Gheorghe Pav\l a fost internat `n stare de com\ `n urma traumatismului cranio cerebral suferit.  Cei doi au apucat s\ declare verbal c\  au fost agresate, f\r\ vreun motiv de Maximilian Croitoru, în timp ce se deplasau pe strada Cet\]ii din {cheia. S-a mai stabilit c\ Maximilian Croitoru a distrus dou\ autoturisme – la primul a spart parbrizul [i geamurile laterale de pe partea stâng\ sparte, iar la al doilea a spart doar parbrizul.
În cauz\ s-a întocmit dosar penal, urmând ca în func]ie de examin\rile medico legale ale celor dou\ victime [i de preten]iile proprietarilor celor dou\ autoturisme distruse, s\ se stabileasc\ încadrarea juridic\ a faptei.
N un om civilizat care [i-a ie[it brusc din min]i
Vecinii `l considerau pe Maximilian Croitoru ca o persoan\ civilizat\, care era `n bune rela]ii cu cei care locuiesc pe strada Cet\]ii din comuna {cheia, `n noul cartier de vile construit pe loca]ia fostului Aerodrom. Se [tia despre el c\, dup\ ce [i-a `nceput cariera `n K1 `n Rom=nia, la `nceputul anului 2000, a plecat ulterior `n Irlanda unde a muncit [i `n paralel [i-a continuat activitatea sportiv\, devenind la un moment dat campion local `n acest sport de contact. ~ntors `n Rom=nia, Maximilian – Max Croitoru, originar din ora[ul Gura Humorului, a cump\rat o bucat\ de teren la {cheia unde [i-a construit o vil\. Divor]at fiind, el tr\ie[te de mai mul]i ani `n concubinaj cu o t=n\r\ care de asemea apucase s\ fie cunoscut\ [i acceptat\ de comunitatea local\. Croitoru nu p\rea, pentru vecinii lui, nici s\rac, nici bogat, om respectuos [i onest, el fiind cel care avea grij\ de c=inii vagabonzi  prip\[iti pe strada Cet\]ii, c\rora le oferea, `n fiecare diminea]\, c=te un castron cu m=ncare. De aceea niciunul dintre vecini nu `[i poate explica ce a fost `n mintea lui, `n seara zilei de 20 iulie 2011.
„A ie[it `n pielea goal\ din cas\, a `ncercat s\ rup\ poarta dup\ care a oprit `n mijlocul drumului  ma[ina lui Georgic\ Pav\l. Omul s-a speriat c=nd l-a v\zut, seara t=rziu, `n pielea goal\, `n fa]a ma[inii. Dup\ aceea Max i-a spart geamul de la ma[in\, i-a spart parbrizul, l-a scos din ma[in\ [i l-a lovit. Au venit so]ia [i copiii lui Georgic\ Pav\l, `ncerc=nd s\ `l lini[teasc\ dar nu au reu[it. Dup\ ce l-a l\sat plin de s=nge `n drum, Max Croitoru a luat-o la goan\ spre deal [i a dat peste Nicolai Gr\dinaru, pe care l-a b\tut de asemenea”, au explicat vecinii lui Maximilian Croitoru, martori la eveniment.
Aceia[i martori spun c\ `n familia Croitoru au existat mai multe cazuri de persoane care [i-au pierdut discern\m=ntul. Un frate a lui a `nebunit acum c=]iva ani iar mama lui a fost de asemenea diagnosticat\ cu probleme psihice. Se comenteaz\ [i faptul c\ `n urma sportului de contact pe care l-a practicat, lui Maximilian Croitoru s\ i se fi declan[at o boal\ nervoas\ de natur\ ereditar\.
N Georgic\ Pav\l, victima lui Maximilian Croitoru, se zbate `ntre via]\ [i moarte
Transportat la Spitalul de Psihiatrie Socola din Ia[i, b\rbatul va fi suspus investiga]iilor pertinente ale medicilor speciali[ti. ~n urm\ r\m=ne `ns\ cazul lui Gheorghe Pav\l, pentru care ieri medicii suceveni nu se puteau pronun]a dac\ va supravie]ui loviturilor primite. Gheorghe (Georgic\) Pav\l a fost transportat cu ambulan]a la Unitatea de Primire a Urgen]elor din cadrul Spitalului Jude]ean Suceava `n cursul serii de joi, aproape de miezul nop]ii. Medicii urgenti[ti au constatat o com\ de gradul trei, cauzat\ de traumatism cranian cu multiple leziuni hemoragice. Dr. Tiberiu Br\d\]an, purt\torul de cuv=t al Spitalului Jude]ean “Sf=ntul Ioan cel Nou” Suceava,  a declarat c\ prognosticul este momentan rezervat `n acest caz, dat fiind c\ leziunile de la nivelul creierului nu pot fi operate. B\rbatul a fost internat `n sec]ia de Terapie Intensiv\ [i este ]inut sub supraveghere, la limita supravie]uirii. Se `ncearc\ stabilizarea medicamentoas\, reducerea edemului cranian [i ]inerea sub control a multiplelor hemoragii, dar gradul de com\ este destul de mare, iar [ansele de supravie]uire minime. (Neculai RO{CA, Andreea DIACONU)

Vezi si

Femeie de 28 de ani prinsă în toiul nopții la volan fără permis

În noaptea de miercuri spre joi, la orele 01:50, pe drumul județean 178 de pe …

No comments

 1. hai sa lasam gramatica si sa privim faptele in sine viata unui om face mai mult ca toate medaliile lui si premiile lui care lea luat . e plina lumea de nebuni ti-e frica sa mai esi din casa nu stii peste cine dai faptele intamplate sunt destul de clare ce adica e greu de intele tot ce s-a publicat e real deci sa lasam deoparte ce a fost sa vedem ce e in prezent si ce a facut in prezent.

 2. pai cum ce e asa greu de intzeles… baiatl acesta a muncit foarte mult sa ajunga unde a ajuns… shi dak era o mare sperantza a luptelor de K1 se mandrea romania cu el acum il punetzi totzi la zid….eu sincer va zic k nu am mai vazut asa luptator cu atat calm pe el

  • va rog nu mai comentati daca nu sunteti in cunostinta de cauza..si tu “… spune:” daca aceasta mare speranta a luptelor k1 iese de la spitalul de nebuni si are iar vreo cadere de asta ? daca te prinde pe tine atunci sa vezi cum iti schimbi parerea ?nu ma intereseaza ce a facut el si ce speranta mare era..a savarsit faptele trebuie sa suporte consecintele..oricum v-a sta inchis pentru ca este acuzat de tentativa de omor calificat..e pericol public..

  • “…spune:” tu ai coeficient de broasca dupa comentariul tau..invata intai sa scrii corect si dupaia comentezi..daca nu stii exact ce s-a intamplat taci corect ?e plina Romania de oameni ca tine care nu stiu sa scrie dar sunt foarte destepti in a comenta fapte intamplate.

 3. Consider ca articolul publicat este foarte clar pt.ca acest excampion sa fie conservat este bine sa fie pus la racoare si pastrare pt multi ani deacum inainte.
  Asa specime sunt rare si trebuie bine conservate.
  Ce-i asa greu de inteles?

  • ´Asa specimene sunt rare si trebuie bine conservate´ Poate daca ai avea habar cat de cat despre ce este vorba aici ti-ai da seama ce-i asa greu de inteles. Lasand deoparte titlurile lui, faptul ca a fost o mandrie pentru noi toti si faptul ca a fost un campion nu numai in ring (cine il cunoaste stie despre ce vorbesc), pana la urma este o persoana care pana acu cateva zile era mai normala decat majoritatea dintre cei ce comenteaza aici. Pentru cultura ta generala, sa stii ca ce l-a afectat pe omul asta se numeste schizofrenie, o boala ´rara´, cum o descrii tu, care afecteaza 52 de milioane de persoane pe plan mondial si care in ciuda investigatiilor ramane in continuare o mare necunoscuta. Si imi dau seama ca pentru tine e foarte usor de inteles asa ceva dar pentru noi, rudele unuia dintre astia 52 de milioane nu-i chiar asa usor de inteles de ce fiul tau, tatal tau, sau fratele tau se trezeste intr-o dimineata si nu te mai recunoaste sau vrea sa te omoare pentru ca vede in tine vreun diavol sau se sinucide pentru ca-i urmarit de fantome. Sper sa ramai la fel de norocos si tu si toata familia ta ca nu cumva intr-o buna zi sa te puna si pe tine la pastrare.

 4. !!!! Pentru cei ce au publicat acest articol !!!! Dat fiind faptul ca sunt un familiar afectat de prostiile scrise aici as dori sa-mi exprim nemultumirea in ceea ce priveste veradicitatea anumitor informatii enuntate aici sfatuindu-i pe autorii articolului ca inainte sa mai publice ceva, sa faca o investigare in prealabil asa cum ii invata la facultate evitand speculatiile si informatiile false. ********* As dori sa transmit multa sanatate lui si celor doi oameni nevinovati care au avut ghinionul sa fie la locul nepotrivit in momentul nepotrivit.