Friday , February 3 2023

Un fălticenean beat şi fără permis a fost reţinut după ce s-a proptit cu maşina într-un gard

Un tânăr de 18 ani, fără permis de conducere şi o alcoolemie de 1,55 mg/l, a fost reţinut după ce a intrat cu maşina în gardul unei case  

 politie rutiera


Marţi, 15 noiembrie 2016, în continuarea cercetărilor făcute cu privire la accidentul produs în ziua de 12 noiembrie a.c., pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Fălticeni, în care a fost implicat autoturismul BMW condus de Bogdan – Dumitru Nichita, de 18 ani, din localitate, soldat doar cu pagube materiale, s-a stabilit că tânărul nu are permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar în momentul accidentului avea o alcoolemie de 1,55 mg/l alcool pur în sânge. De asemenea, Bogdan – Dumitru Nichita a fost condamnat la măsura neprivativă de libertate a supravegherii pe o perioadă de trei luni prin sentinţa penală din 29 septembrie 2016 a Judecătoriei Fălticeni, pentru comiterea infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”.
Având în vedere aceste aspecte, în urma consultării procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni s-a dispus reţinerea pe o durată de 24 ore a suspectului, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Suceava, urmând ca în cursul zilei de ieri să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni în vederea luării unei măsuri privative de ­li­bertate.
La data de 12 noiembrie 2016, în jurul orei 03.00, poliţiştii din cadrul Compartimentului Rutier Fălticeni au fost anunţaţi despre faptul că la ieşirea din localitate spre Preuteşti, pe strada Tudor Vladimirescu, o maşină a intrat într-un gard. În urma verificărilor făcute de agenţi a rezultat că în ziua de 12 noiembrie a.c., la ora 03.00, Bogdan – Dumitru Nichita, de 18 ani, localnic, fără a avea permis de conducere, în timp ce conducea autoturismul BMW pe strada Tudor Vladimirescu, a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu poarta unei case. Bogdan Nichitoi nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i-au fost recoltate probe de sânge la Spitalul municipal Fălticeni. In acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de condu­cere”. (D.Z.)
 

Vezi si

CSU Suceava și-a aflat adversara din primul tur al Cupei României

Echipa antrenată de Petru Ghervan va debuta în competiției pe terenul Universității Cluj, pe data …