Thursday , December 8 2022

Un cunoscut profesor sucevean își plânge tatăl ucis de coronavirus

Profesorul de pian Johannes-Raimund Onesciuc, de la Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu”, îi considera vinovați de moartea tatălui său pe actualii guvernanți ai județului.

Profesorul de pian Johannes-Raimund Onesciuc, de la Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” a anunțat pe o pagină de socializare că tatăl său s-a stins din cauza acestui virus nemilos și îi considera vinovați de tragedia sa pe actualii conducători ai județului. În același timp, le-a mulțumit cadrelor medicale, care au încercat până în ultima clipă, să-i salveze părintele. ”Vă mulțumesc dragi medici, dragi asistenți pentru că ați făcut tot ce e posibil pentru tatăl meu! Mulțumesc doamnei asistente Cristina Hrustovici care s-a luptat ca tatăl meu să poată ajunge la Terapie Intensivă! Știu că ați făcut tot posibilul, chiar și imposibilul ținând cont de faptul că sunteți legați la mâini și trimiși în război fără a avea la voi măcar baioneta! Nu e vina voastră! E vina celor care numesc în funcții doar pe criterii politice sau după principiul slugărniciei, e vina celor care nu au curajul să-și asume și să se recunoască depășiți de situație! E vina celor care prefera să rămână legați de scaune chiar cu prețul vieții altora! Vă felicit distinsă gașcă de incompetenți de la toate nivelurile conducerii și vă doresc să aveți parte de aceeași experiență pe care am avut-o eu astăzi”, a transmis profesorul Johannes-Raimund Onesciuc. (C.R.)

Vezi si

Flutur: Bugetul pe 2023 se situează la nivelul lui 2022. Nu vor fi blocate conturile primăriilor sucevene din cauza proiectului “Utilități și mediu”

Președintele Consiliului Jude­țean Suceava, Gheorghe Flutur nu exclude ca bugetul de stat pe anul viitor …