Tuesday , April 23 2024

Un copil de 8 ani se afla in coma dupa ce soferul baut a cazut cu masina in parau, la Moldovita

~n data de 24 august a.c., la ora 18.20, pe DC Dem\cu[a, pe raza comunei Moldovi]a, {tefan C. de 32 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, din cauza neadapt\rii vitezei la condi]iile de drum, a pierdut controlul asupra direc]iei de deplasare, a p\r\sit partea carosabil\, r\sturnându-se în albia pârâului Demacu[a, situat\ la o diferen]\ de nivel de 4 m.
În urma accidentului a rezultat v\t\marea corporal\ u[oar\ a lui {tefan C., a lui F. C., de 8 ani, [i F. M., de 9 ani, [i v\t\marea corporal\ grav\ a lui S. F., de 8 ani, to]i din comuna Moldovi]a, pasageri în autoturism, ultimul fiind diagnosticat cu „com\, fracturi costale, contuzie medio-sternal\, observa]ie hemopericold”, necesitând peste 30 de zile de îngrijiri medicale.
Conduc\torul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentra]ie de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate  probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercet\rile continu\ în vederea stabilirii veridicit\]ii declara]iilor conduc\torului auto, care a precizat c\ are permis de conducere eliberat de autorit\]ile italiene.

Vezi si

Angelica Fădor: ”Festivalul Național al Ouălor Încondeiate de la Ciocănești – un eveniment de înaltă ținută”

Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor a fost prezent, duminică, la Festivalul Național al Ouălor …