Tuesday , July 23 2024

Un copil de 14 ani a ajuns la spital dupa ce a fost batut de un coleg mai mare

Miercuri `n jurul orei 16.00, a ajuns la sec]ia de primiri urgen]e a Spitalului Jude]ean Suceava, Alin Marin Hapenciuc din {erb\u]i `n v=rst\ de 14 ani, cu un traumatism cranio-cerebral, prezent=nd simptome de cefalee intens\ [i gre]uri. Acesta a declarat medicilor c\ a fost prins `ntr-o alterca]ie [i a fost lovit de un coleg mai mare. Medicii au spus c\ nu pot raporta incidentul ca pe un caz special din motiv c\ nu s-a `nt=mplat la [coal\. Contactat telefonic, reprezentantul Poli]iei municipiului Suceava, a declarat ca Poli]ia are `n minte incidentul petrecut cu aproximativ o lun\ `n urm\ la Craiova `n care un copil de 17 ani a fost `njunghiat mortal de c\tre un t=n\r de 19 ani, `ns\ atata timp c=t nu exista o pl=ngere sau o sesizare scris\ f\cut\ de p\rin]i, acest caz nu poate fi privit ca fiind de natur\ penal\.
Copilul va r\m=ne internat pentru supraveghere timp de minim 24 ore la sec]ia de chirurgie infantil\ dup\ care va beneficia de consiliere neuro-psihiatric\. (O.S.)

Vezi si

Șoldan: Proiectul de decolmatare a lacului de suprafață Solca și securizarea barajului, o investiție tărăgănată de 20 de ani, a intrat în linie dreaptă

  Gheorghe Șoldan, președintele ales al Consiliului Județean Suceava, a anunțat, luni seara, că proiectul …