Wednesday , December 7 2022

Un contrabandist de meserie a fost trimis din nou în judecată

 tigari [800x600]

Arcadie Antemie, de 43 de ani, din Rădăuţi, a fost trimis în judecată pentru contrabandă, după ce poliţiştii au găsit în maşina sa 1.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de 11.000 de lei

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului Arcadie Antemie, de 43 de ani, din Rădăuţi, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă. In sarcina acestuia s-a reţinut faptul că pe 25 ianuarie 2015, a deţinut şi transportat cu autovehiculul marca Volvo pe DN 17A, pe raza comunei Sadova, cantitatea de 1.000 de pachete cu ţigări marca Viceroy cu timbru Republica Ucraina, bunuri despre care ştia că trebuie supuse regimului vamal, producând un prejudiciu bugetului de stat în valoare de 11.632 de lei. Arcadie Antemie nu este la prima ispravă de acest gen, el făcând partea de-a lungul timpului din tot felul de grupări specializate în contrabanda cu ţigări.
Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc. Această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel sa înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie. (C.Z.)

Vezi si

AirConnect iar spune că va zbura vara viitoare de la Suceava la Constanța

AirConnect va zbura vara viitoare de la Constanța la Suceava, Timișoara, Oradea și Cluj-Napoca, a …