Wednesday , December 7 2022

Un coafor din Vatra Dornei a luat foc din cauza unui coş de fum deteriorat

In urma incendiului au ars acoperişul coaforului pe 80 de metri pătraţi, tâmplăria de lemn a unui apartament, precum şi mai multe obiecte de mobilier, prejudiciul fiind de 150.000 de lei  

pompieri 1 [800x600]

Militarii Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit, în data de 11 noiembrie 2015, la ora 13.21, cu cinci autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit în municipiul Vatra Dornei. In apelul dat prin 112 s-a anunţat faptul că arde acoperişul unei magazii, de lângă restaurantul Les Amis, însă la sosirea echipajelor, ardea acoperişul clădirii coaforului Bella Blue şi exista pericolul de propagare la două restaurante, un bloc de locuinţe şi depozitul unui supermarket, construcţii care constituiau un corp comun. In locaţiile afectate de foc şi fum nu erau persoane care să necesite evacuarea.
Incendiul a fost stins la ora 16.57 şi au ars acoperişul coaforului pe 80 de metri pătraţi, tâmplaria din lemn a unui apartament de şase metri pătraţi, obiecte de mobilier şi alte bunuri. Flăcările au degradat un aparat de climatizare, accesorii profesionale din coafor, mobilier, circa 15 metri pătraţi de rigips de pe culoarul de acces înspre unul dintre restaurante şi două oglinzi de la intrarea aceluiaşi local, prejudiciul total fiind de 150.000 de lei.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul sau scânteile provenite din coşul de fum deterioral al unei centrale termice.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul construcţiei, cele două restaurante, blocul de locuinţe şi depozitul supermarketului. (C.Z.)

Vezi si

LUNGU: Lucrările la Grădinița de la Colegiul ”Mihai Eminescu” sunt finalizate și va fi inaugurată luna viitoare

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat că Grădinita nr.4 de la Colegiul National ”Mihai …