Sunday , July 3 2022

Un cioban a lovit-o peste mână pe iubita unui concurent de pe același imaș. Doamna a ripostat cu un băț, agresorul a sunat  la 112 și ambii au acum dosar penal

Vineri, în jurul orelor 17.14, polițiștii din Adâncata au fost sesizați prin 112 de un bărbat de 48 ani din comuna Zvoriștea, satul Șerbănești, despre faptul că ar fi fost lovit de o persoană.

politia, masina noua Obiectiv

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, pe imașul satului Zvoriștea, în zona denumită generic „Chipăroaia”, unde cel care a sunat la 112 deține o stână de oi, în apropierea cărei mai este o stână a unui bărbat din Zvoriștea.

În jurul orelor 17.00,  beat fiind, cel care a chemat polițiștii s-a întâlnit pe imaș cu concubina de 48 de ani a proprietarului stânei învecinate. Între cei doi a izbucnit un conflict spontan generat de modul în care pășunează imașul. Individul a lovit-o peste mână pe femeie, aceasta lovindu-l la rândul ei cu un băț, fără a-i provoca însă leziuni. Din acest motiv, ciobanul a sunat la 112 și a solicitat intervenția organelor de poliție.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de lovirea sau alte violențe, care va fi soluționat procedural de către lucrătorii SPR 8 Adâncata.

Vezi si

Două fete de 16 ani și un băiat de 18 ani s-au răsturnat cu un Mercedes la Bivolărie-Vicovu de Sus. Toți trei au fost răniți, tânărul fiind în stare foarte gravă

Sâmbătă seara, în jurul orei 21, pe raza localității Bivolărie – Vicovu de Sus, un …