Wednesday , April 7 2021
Breaking News

Un căruțaș a murit înecat după ce a căzut în pârâul Soloneț

Un bărbat de 62 de ani, din Poieni Solca, a decedat după ce a intrat cu căruța în pârâul Soloneț, s-a deze­chilibrat și a căzut cu capul în apă

medicina legala

La data de 2 septembrie 2017, la ora 18.30, polițiștii din Dărmănești au fost anunțați telefonic despre faptul că un bărbat s-a înecat în pârâul So­loneț, pe raza localității Comă­nești. Din primele verificări a reieșit faptul că pe la ora 18.00, Ion S., din comuna Pârteștii de Jos, în timp ce se afla la pescuit în zona pârâului Soloneț, pe raza localității Comănești, a observat faptul că în acest pârău, într-o căruță, se află o persoană înecată, aflată cu capul în apă și picioarele în faeton. După extragerea persoanei din apă, asupra acesteia s-a găsit cartea de identitate, din care rezultă că aceasta se numește Gheorghe Crețu, are 62 de ani și domici­liază în comuna Poieni Solca.

Din verificările făcute pe raza comunei Comănești a rezultat faptul că în seara de 1 septembrie 2017, Gheorghe Crețu a consumat băuturi alcoolice la un bar din localitate, după care, fiind într-o stare avansată de ebrietate, a plecat cu același vehicul, neînsoțit, în direcția localităților Todirești sau Humoreni, nemaifiind vă­zut prin zonă.

Polițiștii au stabilit că, din cauză că nu cu­noștea localitatea Comănești, bărbatul s-a rătăcit și a intrat cu căruța în pârâul Soloneț, unde din cauza noroiului roțile vehiculului s-au împotmolit, fiind aruncat cu capul în apă, ulterior survenind decesul.

Corpul bărbatului a fost examinat din punct de vedere fizic, fără a fi găsite urme de violență. Cadavrul a fost transpor­tat la morga Spitalului Ju­­de­țean Suceava, unde ur­mează a-i fi efectuată necropsia. În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. (D.Z.)

 

Vezi si

Președintele Academiei Române: Mănăstirea Voroneţ a fost, pentru istoria românilor, o adevărată universitate creştin-ortodoxă (FOTO-VIDEO)

Mănăstirea Voroneţ a fost, pentru istoria românilor, mai ales a celor de la sud şi …