Thursday , June 1 2023

Un câine care a mușcat un copil în Suceava era microcipat și fusese adus din județul Botoșani

Câinele fără stăpân care a mușcat zilele trecute un copil în municipiul Suceava, pe strada Parcului, a fost adus din județul Botoșani. Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, în conferința săptămânală de miercuri, 22 martie.

Potrivit celor spuse de edil, situația legată de câinii fără stăpân din Suceava este tot mai grea, iar asta din cauza faptului că acei maidanezi care sunt tot mai des văzuți în Suceava nu sunt doar din oraș. Exemplul legat de câinele care a mușcat acum câteva zile un copil pe strada Parcului a fost scos în față de edil.

Ion Lungu a spus că a fost prins câinele respectiv și atunci s-a observat că era microcipat. Potrivit lui Ion Lungu, cipul respectiv indica faptul că ar fi din localitatea botoșăneană Icușeni. Primarul Sucevei s-a referit la această localitate ca și când ar fi o comună, dar cel mai probabil este este vorba de un sat al comunei Vorona. Referitor la acel câine fără stăpân, Ion Lungu a precizat că s-a inițiat o procedură cu cei de la IPJ Botoșani pentru a prelua cazul și a exercita atribuțiile care le revin prin lege. (D.P.)

Vezi si

Intervenție chirurgicală în premieră la Spitalul Județean Suceava, la o pacientă cu obezitate morbidă suferind de cancer

O intervenție chirurgicală în premieră, în specialitatea obstetrică – ginecologie, a fost realizată recent la …