Friday , October 7 2022

Un botoșănean beat și fără permis s-a răsturnat cu o mașină furată în apropierea căii ferate din Dumbrăveni

Un tânăr de 21 de ani, din Botoșani, băut și fără permis de conducere, a furat mașina fratelui său, răsturnându-se cu aceasta în apropierea căii ferate de la ieșirea din comuna Dumbrăveni către Botoșani

2 accident

La data de 30 octombrie 2017, la ora 09.00, Poliția Salcea a fost anunațată des­pre faptul că între barierele de la trecerea la nivel cu calea ferată situată la ieșirea din comuna Dumbrăveni spre Botoșani, pe partea stângă a DN 29 se află o mașină răsturnată, iar doi tineri încearcă să o repună pe roți. Polițiștii au constatat faptul că lângă calea ferată Verești – Bucecea, în afara părții carosabile a DN 29, pe partea dreaptă în sensul Botoșani – Suceava a fost găsit răsturnat autoturismul Volkswagen Passat, iar lângă acesta se aflau Cornel Vieru, de 21 de ani, din Albești, județul Botoșani, Daniel Vieru, de 24 de ani, respectiv Valerică Petrariu, de 50 de ani. Fiind întrebați cu privire la împrejurările în care mașina a ajuns în apropierea căii ferate, Cornel Vieru a spus că în seara de 29 octombrie 2017, după ora 22.00, a luat mașina din fața casei fratelui său, fără acceptul acestuia. Botoșăneanul a condus vehiculul pe drumurile publice cu intenția de a merge în Dumbrăveni, pentru a-l spăla. Din cauza faptului că se afla sub influența băuturilor alcoolice și nu are permis de conducere, a pierdut controlul asupra volanului și s-a răsturnat lângă calea ferată. Cornel Vieru a fost ­tes­tat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 În acest caz a fost întocmit un dosar penal pe numele lui Cornel Vieru sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „condu­cere a unui vehicul fără permis de conducere”. (D.Z.)

Vezi si

O polițistă din Cernăuți a murit împușcată în cap de un pedofil pe care încerca să-l rețină în fața unei școli

O polițistă de patrulare, în vârstă de 22 de ani, a fost împușcată în cap, …