Saturday , July 31 2021

Un BMW neînmatriculat s-a răsturnat într-un pârâu, după ce a lovit o altă mașină. Șoferul a dispărut. Un tânăr de 19 ani, beat și fără permis, a venit apoi să reclame că i-a furat cineva BMW-ul

Luni noaptea, la ora 23.40, lucrătorii Poliției orașului Frasin, au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că în zona Tărnicioara din comuna Ostra, a avut loc un accident de circulație, iar un autoturism s-a răsturnat.

Din cercetări s-a stabilit că pe drumul județean 177A din comuna Ostra, în zona satului Tărnicioara, numitul G. G., de 24 ani, din comuna Stulpicani, conducea pe direcția Ostra – Frasin autoturismul marca Audi, iar într-o curbă fără vizibilitate la stânga, a fost acroșat în partea laterală stânga de un autoturism ce venea din sensul opus, al cărui conducător auto a pierdut controlul asupra direcției de mers, a mai parcurs 20 m, a intrat pe sensul opus, răsturnându-se apoi în albia pârâului Tărnicioara.

Conducătorul auto G. G. s-a deplasat la autoturismul avariat căzut în albia râului, marca BMW 320, și a constatat că nu mai era nici o persoană la fața locului, conducătorul acestui autoturism reușind să părăsească locul faptei.

Imediat după sosirea echipajului de poliție la fața locului s-a prezentat numitul L. M., de 19 ani, din comuna Ostra, care nu posedă permis de conducere și a declarat că autoturismul căzut în albia râului este al lui, nu este înmatriculat, dar nu știe cine l-a condus fiindu-i luat fără drept din curtea locuinței în timp ce el dormea în casă. Acesta a declarat că a lăsat autoturismul neasigurat și cu cheile în contact.

Tanarul L.M. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,32 mg alcool pur în aerul expirat, iar rezultatul conducătorului auto G. G. a fost negativ.

La fața locului s-au deplasat și pompierii militari din Garnizoana Gura Humorului care au verificat albia râului în zona mașinii avariat,e constatând că nu erau alte persoane sau bunuri.

În cauză sunt efectuate verificări cu privire la împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier, urmând a se dispune măsurile procedurale care se impun, cercetările fiind continuate de către lucrătorii din cadrul Poliției orașului Frasin cu privire la săvârșirea infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, “conducerea unui autovehicul neînmatriculat”.

Vezi si

Puțin peste jumătate din locurile scoase la concurs de USV au fost ocupate în prima sesiune de admitere

1.553 de absolvenți de liceu au optat pentru programele de licență ale facultăților sucevene, alți …