Tuesday , October 4 2022

Un BMW a aruncat o mașinuță Toyota în șanț. O tanără a fost rănită ușor

Ieri dimineata, la ora 09.40, M. Nelu-Ilie, de 48 ani, din com. Dărmănești, a condus un autoturism marca BMW pe D.N. 2 H, din orașul Milișăuți, având direcția de deplasare dinspre mun. Suceava către centrul orașului Milișăuți.
După ce a trecut de intersecția cu str. Luncii, din cauza nepăstrării unei distanțe suficiente în mers, autoturismul a intrat în coliziune față – spate cu un autoturism marca Toyota, ce era condus în aceeași direcție de către O. Elena-Sorina, de 28 ani, din com. Zvoriștea, autoturism care încetinise în coloana de mașini în care se afla.
În urma impactului, autoturismul Toyota a fost proiectat în afara părții carosabile, iar conducătoarea auto a suferit leziuni ușoare motiv pentru care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negative în ambele cazuri după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Vinovăția producerii evenimentului rutier îi aparține conducătorului auto M. Nelu-Ilie care nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de autoturismul ce circula în fața sa.
S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „vătămare corporală din culpă”.

Vezi si

4 șoferi reținuți de polițiștii suceveni într-o singură zi

 Duminică în jurul orei 03:20, un bărbat  în vârstă de 28 de ani, din localitatea …